RO Study
👤
Flaviu12134
Flaviu12134
17-08-2017
Matematică
a fost răspuns
ex 14 si 15 va rog repede
Răspuns :
RRoberTT
RRoberTT
17-08-2017
Sper ca te am ajutat din nou :D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza Numerele 'a' , 'b' Si 'c' , Apoi Afla Suma Lor Stiind Ca : fractii
AJUTOOOOR PLS PLS PLS AM NEVOIE URGENT Pentru A Urca, Respectiv Pentru A Coborî Uniform Un Corp Pe Un Plan Înclinat De Unghi Α = 30°, Se Aplică Corpului Forțele
In Gradina Numerelor Magice, Nouă Ştrumfi Isteţi Au Primit Sarcina Specială De A Aşeza Cifrele De La 1 La 9 Pe O Potecă Strălucitoare Pentru A Scrie Un Cod Care
0 U NU Se Obţin Substanţe În Stare Gazoasă Din Reacţia: Electroliza Apei O Nu Stiu Zinc Şi Acid Clorhidric Descompunerea Termică A Pietrei De Var Magneziu Cu Ap
Identificaţi Asocierea Corectă Dintre Anexele Pielii Şi Particularităţile Lor: Firul De Păr – Are Anexat Un Muşchi Din Hipoderm Unghiile – Sunt Anexe Cornoa
4 A) Asociază Fiecare An Din Banda Timpului Cu Evenimentul Istoric Dat, Folosind Internetul Sau O Altă O Sursă De Informare. Incepe Domnia Lui Mircea Cel Bătrân
Redactează Un Eseu In Care Să Îți Exprimi Opinia Despre Importanța Lecturii Valorificând Informații Sau Idei Din Textul Dat,, Cititul Cărților De Andrei Pleșu
Trapezul Isoscel ABCD, Cu Ab Paralel Cu CD, Are Unghiul A=B=60 Grade Si Diagonala AC Perpendicula Cu BC. Stiind Ca BC=12 Cm, Aflati:a) Perimetruo Trapezului B)
3 Cu Apa Dintr-o Oală Pot Fi Umplute 4 Sticle. Cu Apa Dintr-o Sticlă Pot Fi Umplute 5 Pahare Câte Pahare Pot Fi Umplute Cu Apa Din Acea Oală?
Va Rog, Un Ajutor,,