RO Study
👤
Vivimary
Vivimary
27-07-2017
Matematică
a fost răspuns
Cele trei exercitii, va rog frumix!
Răspuns :
Matepentrutoti
Matepentrutoti
29-07-2017
Am atasat rezolvarea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr O Livada Sunt 2000 De Pomi Ciresii,caisi Si Visini.Caisi Sunt375,ceea Ce Inseamna De 3 Ori Mai Putini Decat Numarul Ciresilor,iar Restul Sunt Visini Planta
Capacul Unei Cutii Are Forma Unui Pătrat Cu Latura De 25 Cm Calculează Perimetrul Acestuia
Un Oras Cu Mai Putin De 1000 De Locuitorii
Forma Literara A Cuvintelor:astepaseriaice
În Două Cutii Se Află 40 De Bomboane . Daca Din Prima Cutie Se Muta 8 Bomboane În A Doua , Atunci Numărul Bomboanele Devine Egal . Aflați Câte Bomboane Se Află
În Triunghiul Echilateral ABC Înălțimea AD Are Lungimea De 8 Radical 3 Cm Aflați Latura Triunghiului Echilateral.Va Rog Ajutațimă? ?
Imi Poate Explica Va Rog Cineva Cand Trebuie Sa Pun Coefientii Si De Unde Stiu Ce Numar Sa Scriu? Am Test Maine Va Rog Si Nu Stiu, Asta E Un Exemplu Din Cla
Sriei Lui Mos Craciun Un Bilet In Care Sa Ii Spui Ca Ti-ai Dorit De -ti Aduce De Crăciun Anul Acesta.Nu Uite Sa Fii Politicos!Mos Crăciun Aprecieaza Copiii Bine
Determina Parti Principale Si Secundare La Propozitiile.Traia Demult Un Rege Vestit Pentru Bunatatea Sa.Regele Aflase Planul. Maria Sa Dadu Semnalul De Dans.Unu
TRECE VERBELE DIN TEXTUL URMATOR LA NUMARUL PLURAL.BAIATUL SE ASEAZA PE MARGINEA PATULUI.ACUM VA CITI O PAGINA DIN CARTEA PREFERATA.E O POVESTE CU UN ZMEU CARE