RO Study
👤
Maribii
Maribii
06-05-2018
Limba română
a fost răspuns
forma literara a cuvintelor:
aste
paseri
aice
Răspuns :
Lorengry
Lorengry
06-05-2018
Acestea în loc de aste.
Păsări în loc de paseri.
Aici în loc de aice.
Answer Link
Anamaria
Anamaria
06-05-2018
Aste ⇒
acestea
Paseri ⇒
pasari
Aice ⇒
aici
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Corp, Cu Greutatea G=200 N, Este Suspendat Prin Intermediul A Trei Cabluri, Ca In Figură. La Echilibrul, Cablurile F1 Și F2 Formează Intre Ele Un Unghi De 12
Exprimăți Opinia “România Este Cea Mai Frumoasă Țar㔕Opinia Mea Este Ca .......;•In Primul Rând ......(argumentul)•In Al Doilea Rând .......(argumentul)
Subliniază Adjectivele Din Enunțurile Mai Jos:Copilul Aleargă Foarte Repede.Azi Am Fost La Constanța.Am Luat 10 La Testul De La Romana.Maria,Rareș Și Alexia Pl
Redactati Un Text Despre Bunica Cu Nepoti Ei Respectand Regulile De Asezare In Pagina Si De Scriere Corecta .
EX 2 REPEDEEEEEEEE!!!!!!
Dacă M-aș Fi Născut În Anul 1890, Atunci În Anul În Care M-am Născut Aș Fi Împlinit Vârsta Pe Care O Am Acum, În Anul 2022.În Ce An M-am Născut?
Pentru A Mari Temperatura Unui Corp Cu 23° C I Sa Transmis O Cantitate De Caldura Egala Cu 3450J. SA SE DETERMINE VARIATIA TEMPERATURII CORPULUI IN CAZUL IN CAR
Ajutor! (78×10+a):750-318=457 ?????
Plusuri Si Minusuri La Omnivori, Vegetarieni, Si Vegani
Sa Se Scris Un Program Care Citeste De La Intrarea Standard Un Numar Intreg Si Afiseaza Numarul De Zerouri Din Reprezentarea Sa Binara. (c++)