RO Study
👤
Eriko29
Eriko29
13-07-2017
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgent!!!!!
Răspuns :
Momoring
Momoring
13-07-2017
Acesta este raspunsul.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Cat Cantareste In Kg,o Vulpe,stiind Ca,daca Impartim Acest Numar La 5 Se ,,miscsoreaza"cu 8
Bună, Am Și Eu Două Probleme Cu Două Exerciții La Limba Română.1. Transcrie Din Fraza Următoare O Propoziție Principală Și O Propoziție Subordonată, Menționând
Afla Cat Cantareste In Kg,o Vulpe,stiind Ca,daca Impartim Acest Numar La 5 Se ,,miscsoreaza"cu 8
9. Dacă Elevii Unei Clase Stau Câte Doi În Bancă Atunci 6 Elevi Stau În Picioare, Iar Dacă Stau Câte Trei În Bancă, Rămân 3 Bănci Goale. Câte Bănci Și Câți Elev
La O Librarie S-au Adus Diverse Carti Pentru Copii. Dintre Acestea ,20/100 Sunt Carti Cu Poezii, Cu 30/100 Mai Multe Sunt Carti Cu Basme ,iar Restul Enciclopedi
Help, Help, Help, Help!!!
Mă Puteți Ajuta Vă Rog!! V-am Lăsat Poză
"Mireasa Cerului AlbastraS-astern Bobitele De RouaIsi Impanzeste-n Ape Chipul,Pe-ntinsul Apei Patrafir;De Vraja Ei Tresare UndaDin Mana Cerului Parinte,Si-nfior
4. Opt Butoaie Cu Vin Contin Cu 600 ( Mai Multdecât 5 Butoaie De Același Fel. Câti Litri De Vin Vor Fiin 36 De Butoaie?
Ce Forta Minima Orientata De-a Lungul Planului Trebuie Aplicata Asupra Corpului De Masa M, Pus Pe Planul Înclinat Cu Unghiul Alfa La Bază Pentru Ca Acesta Sa Nu