RO Study
👤
Lily24
Lily24
28-06-2017
Limba română
a fost răspuns
ex 4 dau coroana
va rogggg
Răspuns :
Patricia1271
Patricia1271
28-06-2017
Dragii mei urmaritori am nevoie de inspiratie cine imi va da o ideie de poiezie o sa apara ca ajutorul meu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Completați Tabelul De Mai Jos, Analizând Părțile Secundare Din Următoarele Propoziții: • Dunărea Curge Repede. Ea Povesteşte Despre Luptele Dacilor. • Oameni
Află: Numărul De 5 Ori Mai Mic Decât Suma Numerelor 28 Şi 17; ⚫ De Câte Ori Este Mai Mare Diferenţa Numerelor 52 Şi 27 Decât Numărul 5
Selectează,din Variante Opere Literare,3 Secvențe Care Conțin Repetiție Și 3 Care Conțin Enumerație
Va Rog Sa Îmi Faceți Aceste Funcții, Am Nevoie Urgentă De Rezolvare!! Dau Coroană!!!
Problema 1 Se Consider Prisma Triunghiular Regulat ABCA'B'C' Reprezentat In Figura Alăturat. Calculează: a) Distanta De La Punctul C La Fata ABB'A'; b) Unghiul
1 Lucrați În Grupe De Câte Patru Elevi. Notați Pe Câte Un Bilețel Mama, Tata, Copilul, Sora Mai Mare. Fie- Care Elev Trage La Sorți Unul Dintre Cele Patru Rolur
6 Recitiți Poezia Şi Notați În Caiete Scurte Observații Despre Zonele În Care Mesajul Transmis Este Evident Ca Înţeles Şi Cele În Care Ideile Poetice Conţin Doa
A) Cercetează Siglele Date. Explică Utilitatea Folosirii Lor. SBS= Subiect Simplu PV= Predicat Verbal SBM= Subiect Multiplu C=complement B) Realizează Enunțuri
De Scris O Situatie Amuzanta/interesanta Din Romanul ,,Razboiul Solomonarilor" De Moni Stanila. Va Rog Frumos Va Dau Coroana
In Tabelul Urmator Am Notat Cu L,R…