RO Study
👤
PopAnaMaria98
PopAnaMaria98
26-06-2017
Matematică
a fost răspuns
X+1/e× totul derivat
Răspuns :
Rayzen
Rayzen
26-06-2017
[tex]\Big(x+ \dfrac{1}{e^x}\Big) ' = (x+e^{-x})'= 1 + e^{-x}\cdot (-x)' = 1+e^{-x}\cdot(-1) = 1-e^{-x} \\ \\ \rightarrow $ pentru (e^{-x})' $ m-am folosit de formula: (e^{u})' = e^u \cdot u'$[/tex]
Answer Link
Albatran
Albatran
26-06-2017
(x+e^(-x))'=x'+(e^(-x))'=1-e^(-x)=1-1/e^x
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Enunturi Cu Pronume Diferite In Cazurile :nominativ,genitiv,dativ,acuzativ,si Cu Numerale Diferite In Aceleasi Cazuri!
Srieti Toate Formule De Pe Semestrul 2 Din Clas A IX-a La Mate.
Indentificati Complementele Directe Din Textul Urmator.Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima. Incepand Din Anul 776.i.H.,grecii Au Organiz
Vreau Si Eu Un Model De Anunt De Interes Personal.Despre Schimbul De Postere Sau Timbre, Despre Cumpararea Sau Vanzarea Unor Catei (animale) Sau Obiecte. Va Rog
Scrie 5 Cuvinte Din Campul Lexical Al Cuvantului Ora.
Adaugati La Egalitatile De Mai Jos Semnele Operatiilor Aritmetice, Eventual Paranteze, Astfel Ca Sa Devina Adevarate: 7 7 7 7=6 6 6 6 6=66 5 5 5 5=10 5
Spunetimi Si Mie Cate Ceva Despre Transporturile Fluviale.. Fara Copiat Sau Plagiat Luati Doar Ideeile Principale, Ce E Mai Inmportant.
Deapartiti Frazele De Mai Jos In Propozitii. Aratati Ce Fel De Propozitii Leaga Conjunctiile . a ) Azi Am Mancat Un Kilogram De Cirese Si Dana , Din Joaca, I-a
Analizati Urm Cuvinte : La Trai Fara Mustrare (morfosintacftic)
Traduceti Din Romana In Franceza Cuvantl : Panselute va Rog Fara Google Translate!