RO Study
👤
PopAnaMaria98
PopAnaMaria98
26-06-2017
Matematică
a fost răspuns
X+1/e× totul derivat
Răspuns :
Rayzen
Rayzen
26-06-2017
[tex]\Big(x+ \dfrac{1}{e^x}\Big) ' = (x+e^{-x})'= 1 + e^{-x}\cdot (-x)' = 1+e^{-x}\cdot(-1) = 1-e^{-x} \\ \\ \rightarrow $ pentru (e^{-x})' $ m-am folosit de formula: (e^{u})' = e^u \cdot u'$[/tex]
Answer Link
Albatran
Albatran
26-06-2017
(x+e^(-x))'=x'+(e^(-x))'=1-e^(-x)=1-1/e^x
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Dau 25 De Puncte
Determinati Numerele Rationale Pozitive X,y,z Care Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 5,6,10, Iar 5x+4y-8z=520 Va Rog Ajutati-ma Urgent !!! Dau Coroana !!! V
Leon,mare Vrajitor Fece Magiecu Bagheta Si Din Palarie Sa Ies 4 Iepuri,2 Paianjeni,2 Pasari Si O Oaie Cate Capete Si Cate Picioare Ie
La Un Concurs S-au Propus 20 De Intrebari.Pentru Fiecare Răspuns Corect S-au Acordat Câte 7 Puncte,iar Pentru Fiecare Răspuns Gresit S-au Scăzut Câte 3 Puncte.U
Am Si Eu Nevoie De Ajutor Cu Problema Din Poza. Mersi.
Vă Rog Mult Dau Coroană Aflatil Pe A Si Explicati Si Pas Cu Pas.Multumesc!
Urbi Este Pasionat De Colecționarea Timbrelor. Floppy Colecționează Și El Timbre , Dar Are Și Alte Hobby-uri. Ei Au Împreună 57 De Timbre Cu Animale. Dacă Împăr
Daca X Pe 4 Egal Y Pe 5 Egal Z Pe 6 Și X Plus Y Plus Z Egal 15 Determinați Numerele X Y Și Z
Legenda Lui Aeneas , Pe Scurt.
A)Cantitatea De Lapte Și Cea De Apa Pe Care O Va Folosi?b)Care-i Raportul Dintre Cantitatea De Lapte Și Cantitatea De Lichide Consumată?c)Câtă Făină Folosește P