RO Study
👤
Nadafhn
Nadafhn
11-06-2017
Matematică
a fost răspuns
Rezolvati in multimea numerelor reale
Răspuns :
Rayzen
Rayzen
11-06-2017
[tex]log_\big5 (2x-1) -log_\big53 = 0 \Rightarrow log_\big5 (2x-1) = log_\big53 \Rightarrow \\ \\ \Rightarrow 2x-1 = 3 \Rightarrow 2x = 3 +1 \Rightarrow 2x = 4 \Rightarrow x = \dfrac{4}{2} \Rightarrow \boxed{x=2} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Dați Va Rog Niște Exerciții Cu Permutări? Dau Coroană, E Urgent
Ex 9 DAU COROANA!!! VA ROG!
Explica Proverbul: Sunt Vrednici De Lauda Copiii Care Asculta De Părinți.
In Triunghiul dreptunghic ABC (m(A)=90 Grade) , Cateta [AB] Are Lungimea De 6 Cm Si M(C)=30 Grade.Calculati Lungimea Ipotenuzei Si A Medianei Corespunzatoare Ip
Un Cub Are Latura Egala Cu 245cm. Care Este Perimetrul Fig Geometrice Care Prezinta Desfasurarea Cubului?
In Trei Saci Se Afla 119kg Marfa In Al Doilea De 4 Ori Mai Multa Marfa Decat In Primul Si Cu 29 Kg Mai Putin Decat In Al Treilea.cate Kg Sunt In Fiecare.
Afla Numarul Necunoscut. 70-70:a=60
Va Roog! Dau 30 De Puncte!! Urgent!! Trebuie Să Îmi Pian O Nota Și Vreau Să Răspundă D La Exercițiul Asta Dar Nu Sunt Sigură!! Mi-l Faceți Și Mie Și Mă Verific
Un Colombofil Avea 55 Porumbei Albi Iar Porumbei Negri Cu 16 Mai Puțin. Cu 10 Porumbei Din Fiecare Fel Participa La Concurs.cati Porumbei Sunt În Total?cati Por
In Doua Clase Sunt 56 De Elevi. Daca Din Prima Clasa Ies 18 Elevi, Iar Din A Doua 14, Atunci In Cele Doua Clase Va Ramane Acelasi Numar De Elevi. Cati Elevi Au