RO Study
👤
Ileni
Ileni
07-06-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutatima va dog la acea problema
Răspuns :
Djdeney
Djdeney
07-06-2017
|_______|+12
|___|||___|
|_______|_______|_______|
scazi 12 din total 363-12=351 egalarea partilor
si mai departe...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza Aria Laterala Si Aria Totala Ale Unui Cun In Care Latura L Ete De A) 2 Cm ; B) 4m; C)0.5cm. Exprima Apoi Fiecare Dintre Aceste Arii In Dm Patrati
Hey! Am Si Eu Nevoie De Un Sinonim Neologic Pentru Chemare Si Nelamurita.
Toma Alimos1. Explica, Intr-un Text De 2-3 Randuri, Semnificatia Versurilor:Nimeni Fraul Sa Nu-ti Puie,si Pe Tine Sa Nu Suie,far" D-un Tanar Sprancenatsi Cu Urm
Buna Ziua cum Se Spune La Te Cunosc De Undeva Pe Germana?
In triunghiul ABC Construim Inaltimea AM, Cu M Apartine [BC].Stiind Ca M Este Mijlocul Laturii [BC],aratati Ca Triunghiul ABC Este Isoscel. CU REZOLVARE NU DOA
Carcterizarea Lui Toma Alimos + Definitia Baladei Populare Si Termeni Cum Ar Fi Personificarea , Epitet ( Sa Nu Fie Dupa Net )
Diferenta A Doua Numere Este144.Daca Se Imparte Primul Numarla Al Doilea, Se Obtine Catul 7 Si Restul 18.Afla Suma Celor Doua Numere.
In 5 Familii De Bursuc Exista Acelasi Numar De Pui.Facand Suma Dintre Numarul Capetolor Membrilor unei Singure Familii,numarul Cozilor Si Picio
Carcterizarea Lui Toma Alimos + Definitia Baladei Populare Si Termeni Cum Ar Fi Personificarea , Epitet ( Sa Nu Fie Dupa Net )
Aflati Valorile Rapoartelor Numerelor 125 Si 25