RO Study
👤
Biancaa2999
Biancaa2999
04-06-2017
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de 5 și 6 urgent va rog
Răspuns :
Lucsembourg23
Lucsembourg23
04-06-2017
..........................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Imi Dau Seama De Timpurile Personale? Adica INDICATIV,CONDITIONAL-OPTATIV Si Celelalte! Datimi Exemple , Vreo 3 Din Fiecare ! AJUTOR!
Indicati Valorile Morfologice Ale Verbului A Fi.
In Trei Butoaie Sunt 700 L De Vin.Stiind Ca In Al Doilea Butoi Sunt De 2ori Mai Multi Litri Decat Primul Iar In Al Treilea Butoi Suntde 2ori Mai Multi Litri Dec
Un Obiect Se Ieftineste Cu 10%, Apoi Dupa Un Timp Se Ieftineste Din Nou Cu 10% Ajungand Sa Coste 243lei. Care Este Pretul Initialal Obiectului? Repede!
Ajutatzima Va Rog Frumos! 1Porumbarul-spinos Este Un Arbust Iubitor De Lumina Ce Creshte In Grupuri,formind Tufishuri De Nepatruns.Florile,fructele,radacinile S
Urgent!!!daca Dintr-un Dreptunghi De Hartie Cu Perimetrul De 132 Cm Tai O Bucata De Forma Patrat ,obtin Un Alt Patrat Identic Cu Cel Taiat.care Sunt Dimensiunil
Andrei A Plecat La Bunici Cu Masina Parcurgand 125 Cm La Intoarcere A Fost Nevoit Sa Urmeze Un Traseu Cu Ocolire Parcurgand 173 Cm Pentru A Reveni Acasa Pune In
Va Rog, Am Și Eu Nevoie De Cineva Care Sa Îmi Traducă În Limba Engleză Compunerea De Mai Jos. Este Important! De La Început Prietenia A Fost Sentimentul Care A
De Ce Textul Praslea Cel Voinic Este Basm?Va Rog Frumos Spuneti-mi Repede
Sinonim Pentru Stenograma