RO Study
👤
Cucu261
Cucu261
30-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Sa comparăm nr 0la15
Răspuns :
Cristina445
Cristina445
30-05-2017
pai 0 este mai mic ca 15.........
Answer Link
IulianMM
IulianMM
30-05-2017
0<15
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr.o Urna Sunt 12 Bile Albe .9 Bile Rosii Si 15 Bile Negre..Se Extrage O Bila La Intamplare.Care Este Posibilitatea Ca Bila Extrasa Sa Fie Rosie?
Într-unun Coș Sunt Mere. Într-o O Zi Am Luat Șapte Mere Iar A Doua Zi Cu 5 Mai Multe Decât În Prima Zi În Coș Nu Am Mai Rămas Nici Un Măr Câte Mere Au Fost La Î
Într-o Familie Compusă Din Părinți Și 4 Copii,părinții Consumă Zilnic Câte 300g De Pâine Și Copii Câte 350g Pâine.Ce Rezervă De Grâu Trebuie Să-și Facă Această
C) (x²-x+1)(x² – 3x +2)+(x²+2x+1)(x -x+4)d) (2x² + X +7)(x-x-1)+(x² + 2x+3)(x - 2x + 5)
Calculati : [ Radical Din 1 *radical Din 2 ] + [ Radical Din 2 * Radical Din 3] + [radical Din 3 *radical Din 4 ] + [ Radical Din 4 * Radical Din 5 ]
Ioana Este Elevă În Clasa A Doua Mama Ia Dat În Această Dimineață 10 RON Știind Că Un Corn Costă 2 RON Îi Ajung Banii Fetiței Să Cumpere Patru Cornuri Alege Și
Rezumat Micul Print Dau Coroana Și 20 Puncte!
Cei 30 De Colegi Ai Ancai Si Ai Lui Tudor Isi Fac Planuri De Vacanta. 12 Dintre Ei Pleaca La Mare, 10 Elevi Pleaca La Munte, Iar Restul La Bunici. Cati Elevi Pl
Am Nevoie De Continuare Cu 2 Versuri La O Poezie Folclorică. Mulțumesc! Anii Iute O Trecut/ Și Eu Mare M-am Făcut/ Știu Sa-aleg Grâu Din Neghine/ Și Trăiesc Bug
E Urgent! Am Nev De Rezolvare