RO Study
👤
Dianadiaana1
Dianadiaana1
28-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Cls22!!!! Dau coroanaanaanaanN
Răspuns :
Bia265
Bia265
28-05-2017
con-11
sferă-2
cilindru-12
coroană te rog?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Dintre Un Număr Natural , Jumătatea Sa Și Sfertul Sau Este 77. Aflați Numărul . Este Urgent !!
Ajutatima Te Rog Cine Vede Aceasta Intrebarescriti O Ecuatie De Gradul 2 Cu Multimea Solutilor S={3-radical Din 2 3+radical Din 2}
As Vrea Si Eu 5 Adjective Compuse Si La 2 Dintre Ele Propozitii
P Este 420 M .lungimea Este De 4 Ori Mai Mare Decat Latimea . Aflati Lungimea Si Latimea?
Suma Tuturor lungimilor Laturilor Patratelor Din Figura Alaturata Este 4 M . Determinati Lungimea Laturii Celui Mai Mare Patrat . Patratul Din Imagine !
1) O Bisectoare A Unui Unghi Al Unui Triunghi Formează Cu Latura Opusa Unghiului, Doua Unghiuri Congruente. Demonstrați Ca Triunghiul Este Isoscel.VA ROG
Am O Problema La Mate Pe Un Santier De Constructii O Echipa De Muncitori A Scos 2100 Vagonete De Pamant ,iar Alta Echipa A Scos 1860 Vgonete .prima Echipa A Avu
Scrieti Sub Forma De Putere Cu Exponent Intreg Negativ:a)1/3²⁷b)1/5c)1/a⁶d)1/x²e)(2/3)¹°f)1/yAratati-mi Va Rog Macar Un Exemplu Doua Cum Se Face.
Suma A Doua Nr Este 80 , Iar Diferenta Dintre Dublul Primului Nr Si Triplul Celui De-al Doilea Este 35.Determinati Nr.
Cu Cati Hm Sau Dm Este Egal Un Hectar?