RO Study
👤
ZINCULEASCA
ZINCULEASCA
10-12-2014
Limba română
a fost răspuns
SINONOMUL CUVANTULUI MUSCEL
Răspuns :
Daniela2015
Daniela2015
10-12-2014
Muscel inseamna deal inalt
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Boss ...Ajutati-ma Si Pe Mine......
Imi Poate Explica Cineva Transformarile Din Fractii Ordinare In Fractii Zecimale Si Invers... stabilitivaluarea De Adevar A Propozitiilor.: a) 5,5=25 Pe 5 B)0
Scrie Note Cu Diferite Durate Pe Liniile Si Spațiile Portativului. (De La Linia A Treia In Sus Notele Se Scriu Cu Codița In Jos
Analiza ,sintactic Si Morfologic ,subiectul Din Propozitia N-o Fi Si Ea Tot Cu Capul In Jos?
Dau Coronita Alaturati Verbelor Am Chemat,spune,priviti Cate Doua Complemente Si Alcatuiti Enunturi.
2)La Triton Dezvoltarea Organismului Are Loc Prin Metamorfoza Completa Sau Incompleta?
Scrieti In Dreptul Fiecareisubstante Doua Domenii De Utilizare A Lor: a)Alcool Etilic______________ b)Acid Acetic______________ c)Glucoza________________ d)Celu
Am Nevoie De Un Text De 14 Propozitii Despre Primavara In Engleza Va Rog Mult Nu Pe Google Translate Dau Multumesc Sh Tot Tacimul Doar Ajutatima :(
Hei! Sunt Clasa A 5 A Si Am Teza La Mate Peste O Saptamana Si Nu Pot Intelege Geometriaa...Cate Muchii Are Un Cub? Un Paralepiped? Dar De Fapt Ce Sunt Alea? Dom
O Compunere Cu Itlu Sufleul Mamei