RO Study
👤
Examinatoarea
Examinatoarea
22-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce înrudiri există la examen
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
22-05-2017
probă,incercare,concurs,examinare,verificare,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Camion Pleacă La Ora 8:30 Din Alexandria. După Ce A Parcurs Distanţa D1=18 Km cu Viteza Constantă V1=54 Km/h , Staţionează Un Timp T2 = 15 Min , Apoi Se Depl
Clasa A V-a , Matematica: Dati Exemplu De Doua Fractii Zecimale Care Adunate Dau 7,73.
La Oscoala Se Primesc De 3 Ori Mai Multe Caiete De Cat Carti.dupa Ce Fiecare Copil A Primit 2 Carti Si 5 Caiete,raman Neimpartite 23 De Carti Si 99 Caiete..cat
Bogdan Are In Pusculita 872 Lei.El Ia De Acolo 383 Lei Pentru O Jucarie Si Dupa Doua Zile Pune La Loc Suma De 421 Lei.Cati Lei Are Acum Bogdan?Isi Poate Cumpara
Aflati Un Numar Natural De Doua Cifre,stiind Ca Raportul Dintre Diferenta Cifrelor Supra Suma Cifrelor Este 4 Supra 5
Am Nevoie De O Scrisoare De Plangere: "Letter Of Complaining" La Un Restaurant, Oricare, De Aprox. 150 Cuvinte.Punctele Sunt Multe Asa Ca Vreau Una Cat Mai Buna
Ce Cantitate De Apa Poate Fi Incalzita De La 10*C Pana La 35*C Daca I Se Transmite Caldura Q=209,25kJ
Care E Rezolvarea ?1.Patru Becuri Consuma In 3 Ore 3Kw.Cat Consum 6 Becuri In 20 Ore?trebuie Sa Dea 30 .Regula De Trei Simpla Sau Compusa
La Educatie Civica Am De Alcatuit O Revista A Clasei/ Un Ziar Al Clasei Si Nu Stiu Despre Ce As Putea Sa Scriu In El....poate Despre Niste Activitati, Dar Nu Am
Cum Traduc Asta ? Wow!Look At That