RO Study
👤
Yarinis
Yarinis
10-12-2014
Matematică
a fost răspuns
33 minus a ori 4 este egal cu 14
Răspuns :
CarMina03
CarMina03
10-12-2014
33-a*4=14
a*4=33-14
a*4=19
a=19:4
a=4,75
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Explicati Si Mie Cum Se Diateza Pasiva. Si Cum Ne Dam Seama La Ce Timp Este.Va Rog Ajutati-ma!
Un Patrat Are Latura AB=3 Cm Atuncii Diagonala Este??
Precizeaza Partea De Vorbire a Cuvintelor:"""E""=....?E Carbon Cristalizat."A"...?A Luat Nastere In Focul Launtric Al Pamantului .
Ajutorr!!Alcatuieste Propozitii In Care Conjunctiile Date Sa Lege Partile De Prepozitie Indicate Intre Parantezea)si (doua Atributeb)nici...nici...(doi Terrmeni
Ajutor!! Alcatuieste Faze In Care Sa Folosesti Conjunctii Si Locutiuni Conjunctionale Care Sa Lege:a)insa (doua Propozitii Principale)b)si(doua Prepoziti Secund
Imi Spune Sii Mie De Cine E Scris Romanul Carolina ? Am Auzit De El Si Nuj Autorul .
Baza Unui Triunghi Isoscel Are Lungimea Cu 2 Cm Mai Mica Decat Lungimea Uneia Din Celelalte Laturi.stiind Ca Perimetrul Tiunghiului Este Egal Cu 40 Cm Aflati Lu
Alcătuiește O Compunere De 10-15 Rânduri În Care Are Să Descrii Profesorul Pe Care Îl Admiri Și Care Poate Fi Considerat Un Model .
Scrie O Fraza In Care Sa Existe O Subordonata Circumstantiala De Timp , Indrodusa Prin Adverbul Relatic "cum"
Daca Raportul A Doua Numere Este 2/3 , Iar Suma Dintre Dublul Numarului Mai Mic Si Nr. Mai Mare Este 140 , Atunci Numerele Au Valorile Egale Cu ........si .....