RO Study
👤
225ale2
225ale2
21-05-2017
Matematică
a fost răspuns
verifica dacă relațiile fin
Răspuns :
Botik2
Botik2
21-05-2017
Da sunt corecte , ca in prima sunt 8 iar adoua sunt 8 dar ai colorat 6. raspunsul e adevarat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Elevi Au Obtinut La Un Concurs 375puncte .al Doilea Elev A Obtinut Cu 15 Puncte Mai Mult Decat Primul.si Cu 18 Puncte Mai Putine Decat Al Treilea Cate Puncte
Suma A Doua Nr. Este 875, Iar Diferenta Lor 343.Afla Cele Doua Nr.Cu Segmente.
Comenteaza Apoi Prezinta Si Alte Reguli Care Consideri Ca Trebuie Sa Fie Respectate De Copii
Eu Ma Duc In Faptul Zilei,ma Asez Pe Malu-i Verde.Cuvintele Eu,ma Si -i Ce Valoare Morfologica Functie Si Caz Au?
Cu Ce Substantiv Pot Sa inlocuiesc Punctele Din:Conductorul Face Un Pas Catre Cocoana ,care-si Cauta Biletul (........)in Saculetul De Mana.
Spunetimi Despre Schita ,genul Liric Si Basm
Ce Sunt Figurile De Stil ??
Va Rog Am Nevoie Disperata De Aceasta Rezolvare.. Multumesc..Intr-un Triunghi Dreptunghic Lunigimea Ipotenuzei Este De 20 De Cm Iar Masura Unghiului Dintre Medi
Va Rog Sa Imi Dati Exemple Cu Inteles Asemanator Cu Cuvintele Padure, Strada,tara,prieten,chip.
Suma A Patru Numere Este 309.suma Ultimelor Doua Este De Doua Ori Mai Mica Decat Suma Primelor Doua .aflati Numerele Stind Ca Ulimele Sunt Consecutive,iar Prim