RO Study
👤
Elicamy
Elicamy
13-05-2017
Matematică
a fost răspuns
ex 4 5 vă rog dau coroana
Răspuns :
Ariariannamihaela
Ariariannamihaela
13-05-2017
4)Sunt la fel,dar sunt alcatuite din materiale diferite.
5)Deoarece dreptunghiul MNPO este impartit in 3 patrate egale iar perimetrul unui patrat este 1 m atunci perimetrul dreptunghiului este egal cu 3×1m=3m.
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Cat Se Poate De Repede O Compunere Despre Orice Cu Cuvintele:inmarmurit,raza,drumul. Ofer Toate Punctele Mele 54 Va Rog Ca E Pentru Maine Si Vreau Sa Fie
Trapezul ABCD Cu Baza Mare AD.Punctele X Si Y Sint Mijloacele Laturilor Laterale Ale Trapezului.Aflati-XY,daca AD 18 Cm Si BC 12 Cm
Propozitii Cu Cuvintul Hieroglifa
Gasiti Nr Natural De 3 Cifre Care Are Suma Cifrelor 22, Suma Cifrelor ce Reprezinta Sutele Si Zecile 13, Iar Suma Cifrelor Ce Reprezinta Sutele Si Unitatile 15.
Sa Se Detremine Urm Necunoscute:abc Cu Bara Deasupra = 5 X Bc Cu Bara Deasupra Sunt In Clasa A 4 A
Alcatuiti Trei Propozitii Dezvoltate , Care Sa Le Faceti Schema Si Apoi Sa Le Transformati In Propozitii Simple
Folosind Cifrele 3 0 6 Scrietie a) Toate Numerele Pare De Doua Cifre
Dați-mi Exemple De Antiteze Și Hiperbole. Va Rog Mult, E Urgent. Dau Cel Mai Bun Răspuns.
Cate Zerouri Are Numarul Egal Cu Produsul Numerelor Naturale Consecutive De La 1 La 10 Inclusiv?Dar Al Numerelor Naturale Consecutive De La 4 La 15 Inclusiv?EST
EXPLICATI INTELESUL PROPOZITIEI:AERUL AVEA O LIMPEZIME DE IZVOR!