RO Study
👤
Alexbaboi78
Alexbaboi78
24-09-2014
Limba română
a fost răspuns
Propozitii cu cuvintul hieroglifa
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-09-2014
Arheologul privi semnele de pe peretele piramidei si reusi sa descifreze o hieroglifa.
Answer Link
Sanduandreiboy
Sanduandreiboy
24-09-2014
tatal meu s-a dus in egipt si a vazut cateva hieroglife.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Delimitarea Textului Dărnicie După Mircea Sântimbreanu Pe Fragmente.repede Plssssssss
Va Rog Sa Rezolvati Exercițiul 4!!! VA ROG Am Nevoie De AJUTOR!! Sa Raspunda Doar Cei Care Stiu Sa L Faca!! E DESTUL DE URGENT DAU CORONIȚĂ
Rezolvați Repede Vă Roooooog!!!DAU COROANA!!
Imagneaza-ti Că Ești Varza De Bruxelles ,Vali Scrie Un Bilet Prin Care Să Îi Soliciți Morcovului Marius Să Îți Permită Să Intri În Clubul Morcovilor.
Cinci Exemple De Insecte Cu Comportament Ciudat. Repedeeee DAU COROANA!!!!!!!!!!!!
Determinați Formula Oxidului Unui Metal Divalent Care Conține 19,75% Oxigen.
Stabiliti Ordinea Punctelor Coliniare A, B Si C, Dacă AB = 5 Cm, BC = 3,6 Cm Si AC = 1,4 Cm.
7. Cu Ajutorul Informaţiilor Dobândite Şi Al Hărţii De Mai Jos, Precizează: 8. Priv Campia De Dealuri De Vest Ap Es Occidental Depresiune Campia Moldove Podisul
7. Are Unchiul Meu In Curte Lepuri Şi Raţe Două Sute Lar Picioare, Vezi Când Treci Vreo Cinci Sute Douăzeci. Câţi Iepuraşi Sunt În Curte? Dar Răţuşte Sunt Mai M
Un Colier De Aur Cu Pietre Prețioase Cantareste 120 G. Daca Pietrele Reprezinta Trei Supra Cinci Din Masa Totala ,afla Cantitatea De Aur Folosita 50 Puncte