RO Study
👤
Deliaas
Deliaas
08-05-2017
Matematică
a fost răspuns
15000m=?m patrati
UREGENT
Răspuns :
Clairen1
Clairen1
08-05-2017
15000 m = 225000000 m²
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Raspundeți La Întrebare ! Care Sunt Divizori Numărului 310 ?
Cum Rezolv Aceasta Ecuatie: |5x-3|<2 Sa Determin Valorile Reale Ale Lui X
Mentioneaza Mijlocul De Inbogatire A Vocabularului Prin Care S-au Format Cuvintele Urmatoare Din Text:ingandurat,numai,caltunasi,voevodali
[tex]( 2^{3} [/tex] · [tex] 6^{7} [/tex] ·[tex] 8^{3} [/tex] + [tex] 2^{3^2} [/tex] · [tex] 2^{10} )[/tex] : [tex] (3^{7} [/tex] + [tex] 3^{0} )[/tex] =?
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(2,4) Şi B(6,4). Determinaţi Coordonatele Mijlocului Segmentului AB .
Care Sunt Adverbele Din Enuntul: Care Dintre Voi Nu E Zevzec Sa-i Treaca Pe Sub Nas Tocmai El Si Sa Nu Bage Nimic La Cap, Trebuie Sa Fi Luat Seama Ca Si Mine Ca
Construieste Un Enunt In Care Sa Folosesti O Locutiune,expresie Care Contine Substantivul Viata
Imi Poate Explica Si Mie Va Rog Cum Se Faceau Elementul Neutru Si Elementul Simetrizabil ? ( Ex: X*y=3xy-6x-6y+14 ) . Eu Am Ajuns Pana La 3ex-6e-6x+14=x Si Nu M
1 . Necesitatea Introducerii Masurilor Ameliorative 2. Influenta Factorilor De Mediu Asupra Padurilor 3. Zonele Împădurite Din Muntenia
Sa Se Determine Numarul Real M Astfel Incat Distanta Dintre Punctele A(2,-1) Si B(3,m) Sa Fie Egala Cu 1.