RO Study
👤
Geneva11111
Geneva11111
08-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Srie un articol despre pisică.
Răspuns :
Viorel38
Viorel38
08-05-2017
Mi am pierdut pisica mea rasa siami, culoare neagra are un lănțișor la gad cu inscripția,,OANA".Cine o găsește va rog sa mă anunțe și ofer recompensâ.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Intersectia Cu Axele De Coordonate A Greficului Functiei F:R-R, F(x)=1 Supra 2 X -3
Impart Numarul 59 La Un Numar Necunoscut Si Obtin 6.la Ce Numar Am Impartit?VA ROOOOG AJUTATIMA SI VA DAU COROANA!
Cine Poate Sa Imi Alcatuiasca Un Rebus Cu Cuvintul Profesionista Pe Verticala. Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Alcatuiti Un Dialog Intre Greiere Si Furnica La Inceputul Verii(sa Nu Fie Cu Numai Cu Buna ,pa Si Asa Ceva)
Alc. Prop. Referindu-te La Anotimpul Priavara Una Exclaativa Si Una Interogativa
Complementele Din Acest Enunt!!urgent!!!Dana Se Gateste Ca Miine Este Ziua De Nastere A Mamei
Suma A Doua Numere Este 1200 . Afla Numerele Daca Raportul Lor Este 3supra5
Scrieti Cite Mai Multe Interjectii
Descopera Regula Si Completeaza Fiecare Sir a)5mm,1cm,1cm5mm,?,? b)1t,100kg,10kg,?,?, c)?,?,1m50cm,2m,2m50cm,?,?, d)?,?,2kg 500g,2kg,1kg500g,?,?, va Rog Ajutat
Un Grup De Turisti Parcurge Un Traseu In Trei Zile, Astfel: Inprima Zi Un Sfert Din Lungimea Traseului, A Doua Zi Jumate Din Rest Si Inca 1,5km, Iar A Trea Zi R