RO Study
👤
1234567890b
1234567890b
08-05-2017
Studii sociale
a fost răspuns
CE e mai mic de o secunda
Răspuns :
Tedpat7
Tedpat7
08-05-2017
minisecunda, nanosecunda
Answer Link
Dianaedy
Dianaedy
08-05-2017
cea mai mica este nanosecunda sau minisecunda
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cufarul Răzbunător Adaptare După Hans Christian Andersen (ex)4 Povestește Textul Referindu Te Doar La Acțiunile Personajelor Principale Ce Observi?Va Rog Mult
7. Să Se Afle Două Numere, Ştiind Că Un Număr Este De 35 De Ori Mai Mare Decât Celălalt, Iar Diferenţa Lor Este De 4 250.
3. Completează După Model. Viteaz 日 Luminos B Veselie Imaculat Sinonime Antonime Curajos 63 Las 3 23 4.Selectează Din Text Perechi De Substantive Şi Adjective.
Repede Va Rog Frumos Dau Coroana Și 100 De Puncte Din Suflet Va Rog Frumos
Salut! Nu Imi Iese Acest Exercitiu.
T((5 Subliniază Cu O Linie Substantivele Şi Cu Două Linii Adjectivele Din Următoarele Texte: A) Un Dulce Miros De Fâneaţă Pluteşte În Aerul Răcoros. În Linişted
Ce Animale Se Află În Africa
Ilovemath74 Mă Poți Ajuta Să-mi Faci Rezumat La Cartea "Tocularii Împreună Pentru Totdeauna" De James Patterson Cu Introducere, Cuprins Și Încheiere Că Ești Cel
Realizează O Bandă Desenată Cu Minim Cinci Viniete Intitulată O Întâlnire Neașteptată Dau Coroană Urgent
Suma A Două Numere Este 16. Primul Număr Este Cu 4 Mai Mic Decât Al Doilea. Află Cele Două Numere. Suma A Două Numere Este 16. Al Doilea Număr Este Cu 4 Mai Ma