RO Study
👤
Deliaandronic262
Deliaandronic262
24-02-2024
Biologie
a fost răspuns
ce animale se află în Africa
Răspuns :
Crismeme2010
Crismeme2010
24-02-2024
Răspuns:
elefant, girafa, leu, pantera, leopard, cimpanzeu, rinocer, babuin
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Știind Că Tg Alfa=2, Să Se Calculeze Sin 4 Alfa. Vă Rog Să-mi Explicați.
Sa Se Determine A Apartine Lui R Astfel Incat Inecuatia [tex]\frac{2x^2+2x+3}{x^2+x+1}[/tex] <=a Sa Fie Adevarata Pentru Orice X Apartine Lui R
Pentru Dreptele Paralele DE, BC Și Secanta AB, Deci1 Desenați Un Triunghi ABC Și Prin Punctul A Construițiparalela La BC Notată DE.a) Unghiurile DAB Şi ABC Sunt
26. Trece Verbele La Modurile Predicative Din Textele De Mai Jos În Rubricile Tabelului. Precizează Timpullor.(a) „Am Visat Și Acum Că, Dacă Aş Bea Și M-aş Spăl
Daca Avem Propozitia Ne-a Dat Frazale Din Eminescu; Din Eminescu, Ce Functie Sintactica Are?
DAU COROANA!! Două Bazine Sunt Pline Cu Apă. Capacitatea Unuia Este 2/3 Din Capacitatea Celuilalt. Stiind Ca 18% Din Diferenta De Capacitate A Celor Doua Bazine
Metoda Restrangerii Ca Patrat.1. Restrangeti Ca Patratul Unei Sume Sau Diferente. (va Rog Am Nevoie De Ele Repede Am Pus Poza Cu Exercitiile)
Dimensiunile Unui Dreptunghi Sunt 6cm Si 8cm. Aflati Lungimile Diagonalelor
Ajutor Este Foarte Urgent DAU COROANAAA
20. Găseşte Cinci Numere Formate Din Patru Cifre Diferite.21. Câte Numere Formate Din 4 Cifre Au Suma Cifrelor Mai Mică Decât 4?22. Scrie Numărul Impar De 4 Cif