RO Study
👤
Disa4
Disa4
02-05-2017
Matematică
a fost răspuns
Problema 12 Pleaseee
VA ROOGG
Răspuns :
Saoirse1
Saoirse1
02-05-2017
Rezolvarea in atasament
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactați Un Text Argumentativ De Minim 150 De Cuvinte In Care Sa Argumentezi Daca Romanii Se Mai Încred Sau Nu In Vrajitorii Si Apelează La Ele.
Să Se Scrie Un Program Care Citește Numărul Natural N Și Determină Suma S=1*2-2*3+3*4-...±n*(n+1). VA ROG IN C++ VA DAU COROANA
1. Completează Casetele Pentru A Obține Egalități.mă Ajutați Vă Rog Vă Dau Coroana Please E Foarte Urgent
Citeşte Următorul Fragment:Mama A Murit Tânără; Avea Numai Treizeci Şi Patru De Ani Când S-a Prăpădit.Când A Murit, Aveam Paisprezece Ani, Elev Al Gimnaziului D
A+b=17, B-c=11, C+d=19, Stabiliti Daca Nr N = 11a+13b+6c+8d Este Patrat Perfect
35 Și 36 Va Rog Eu Mult Daca Se Poate Pe O Foaie Alba Că Înțeleg Mai Bine Așa ,va Rog Am Nevoie
3 Lonut, Laura Şi Elena Au Economisit Impreună 7 270 De Lei. Câți Lei A Economisit Fiecare, DacăIonuţ Şi Laura Au Economisit Împreună 4 509 Lei, Iar Laura A Eco
Cu Cât Trebuie Sa Se Mărească Lățimea Unui Dreptunghi Care Are Perimetrul De 640cm Și Lungimea De 240cm Că Sa Se Obțină Un Alt Dreptunghi Cu Perimetrul De 720cm
Se Creeaza Un Arbore Binar De Numere Intregi (valoarea 0 Marcheaza NULL). Prelucrand Arborele Afisati: Valoarea Minima A Nodurilor Din Arbore.Arborele Binar Ex:
Idei Ultimul Clopotelclasa 8 A Va Implor Dau Coroana