RO Study
👤
Saneasasa
Saneasasa
12-04-2017
Biologie
a fost răspuns
Impactul omului asupra propriei existenţe
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-04-2017
I
mpactul omului a asuprei sale existente este ca el poate face rau plantelor si animalelor cat si propiei sale vieti in acelasi timp .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 3 Pls Am Nev. Urgent Luni Am Test Din Asta Și Nu Prea Înțeleg...
Repede Vă Rogggg! Dau Coroana!!!
27 Fie AB Un Diametru Al Cercului C(0,7). Punctele M IN Apartin Fiecare Unul Dintre Semicercurile Determinate De Diametrul AB, Astfel Incat AMNB -(C) LOMAN - (D
16. A) Arătaţi Că Oricum Am Alege 4 Numere Naturale, Există Printre Ele Cel Puţin Două a Căror Diferenţă Este Divizibilă Cu 3. b) Arătaţi Că Oricum Am Alege 6 N
CINE STIE CHIMIE VA ROG
Care Sunt Măsurile Care Ar Trebui Luate Ca Să Se Respecte Drepturile Copiilor.Va Rog Ajutați-mă, Dau Coroana !
5. Notează „X” În Dreptul Fiecărui Enunt Pentru A Stabili Corectitudinea Sau Incorectitudinea Acestuia, bazându-te Pe Informaţiile Din Cele Două Texte. 6 Puncte
3. Cuvântul ,tâlc“ Este Corect Utilizat În Enunțul: A. A Înțeles Tâlcul Vorbelor Mele. B. Și-a Dat Cu Tâlc Pe Mâini Înainte De Concurs. C. Nu Pune Mult Tâlc În
: . 5/x = 12/7. X/8 = 24/96. 15/2 = 3/x. 2/15 = 3/x. 3/8 = 7/x. 5/3 = X/12. 1/9 = X/7. X/18 = 23/5. 6/x = 11/4. 12/x = 7/4X => Numar Necunoscut
Determină Măsura A Două Unghiuri Suplimentare, Stiind Că Măsura Unuia Dintre Ele Reprezintă Două Treimi Din Măsura Celuilalt Urgent, Dau Coroana