Maddy Cullen a fost eroina ieri.Datorita gindirii ei rapide,ea cu Dave Lawis ,au fost salvati de la pericol in munti.Maddy si Dave au mers in zonele muntoase scotiene cu un grup de la ,,festivalul muzica acum,,.Dupa masa ei au mers int-un planor.Din pacate planorul s-a prabusit in munti linga Loch Ness,si Dave si-a rupt glezna.Ei nu puteau merge,si el si Maddy au stat in munti si au asteptat.Ei nu aveau nici mincare,nici apa,si erau flaminzi,insetati,si inghetati.De dimineata ei au inceput sa fie disperati.Dar Maddyei i-a venit o ideie minunata.Ea a scris un mesaj pe pamint cu pietre.Intre timp grupul............au incercat sa-i caute pe Maddy si Dave,si in final au decis sa contacteze politia au sunat la ....si au intrebat de politie de pasageri disparuti,Un elicopter politist a zburat deasupra Luch Ness si pilotul a vazut mesajul Lui Maddy.Maddy si Dave au fost transportati la spital In Inveriness noaptea trecuta.Mai tirziu Maddy le-a spus reporterilor.Noi am fost destul de usurati cind elicopterul a venit,spuse ea.Politia i-a spus lui Dave sa nu se miste si l-au transportat in elicopter,eu am urcat dupa el.Ei ne-au intrebat daca sa puna hainele la uscat si ne-au dat ceva de ....EI erau minunati,si Dave a vrut sa le multumeasca.Ma simt foarte norocoasa,a fost vina mea,a spus ea.Rob ni-a spus sa ne luam incaltaminte de mers,si ni-a spus sa nu parasim grupul.Dar nu am observat,eram foarte naiva.Politia afost deacord.La stirile de la radio ,noaptea trecuta ei le-au spus trecatorii din..........sa aiba grija si sa nu i-a riscuri stupide.
Acolo unde sunt puncte nu am inteles cuvintele ca nu se vad bine