RO Study
👤
Star7
Star7
09-04-2017
Limba română
a fost răspuns
Cum e exc.asta?.....
Răspuns :
Miruna5551
Miruna5551
09-04-2017
1.Onu
2.Onaca
3.Liliana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A 17 Incercuieste Varianta Corectă: Fiecare Fulg Are O Formă A Sa / S-a, Diferită De A Celorlalți. Wilson Bentley Sa / S-a Hotărât Să Studieze Fulgii De Zăpadă.
O Scrisoare Pentru O Verisoara Care Sta Departe, Mai Exact In Canada. Nu Ne-am Mai Vazut De Vreo 5-6 Ani, Si Vreau Sa Ii Scriu Ceva, Ca Imi Este Dor De Ea, Etc.
La O Gheretă S-au Adus 934 Lăzi Cu Mere.pere Şi Banane.Mere Şi Pere Erau 495 Lăzi,iar Pere Şi Banane Erau 567blăzi.Câte Lăzi De Fiecarevfel S-au Adus?cu Plan. V
Ajutor Va Rog Frumos.. Precizează Timpul Verbelor La Modul Indicativ Evidențiate În Fiecare Enunț. Dau Coroana
Mă Gândesc La Un Număr Din El Scad Produsul Numerelor 8 Și 4 Și Obțin 196 La Ce Număr Mama Gândit
Identifica Și Rescrie Verbul, La Mod Personal Din Fiecare Enunț. Va Rog Frumos Ajutor, Dau Coroana
Ma Puteti Ajuta Va Rog Frumos Cu Exercițiul 1 ? Dau Coroanaa
. Dacă P Este Un Numar Prim, P > 5, Și K Este Un Număr Natural Nenul , Atunci Este De Forma:A. P = 6k+1 B. P=0k + 24 C.p=6k+ 3 D.p=6x +4
Care Sunt Numerele Naturale Cuprinse Intre 41 Si 68 Care Se Impart La 7? Ajutor :v
Urgent ,va Rog Frumos!