RO Study
👤
Denisgt75
Denisgt75
06-04-2017
Matematică
a fost răspuns
Aria unui pătrat cu Perimetrul = 26 cm !!
Răspuns :
CurrerBell
CurrerBell
06-04-2017
daca P = 26cm , atunci 26 : 4 = 6,5 cm latura patratului
A = 6,5 x 6,5 = 42,25 cm^2
Answer Link
CrossHeat
CrossHeat
06-04-2017
[tex]26:4=6.5 (o latura a patratului) A=6.5^{2}=42.25[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ptr.un Drum Cu Telefericul,89 De Excursionisti Au Cumparat Bilete Dus Intors,35 Numai Dus,iar 18 Numai Intors,umand Ca Drumul La Dus Sa-l Faca Pe Jos.Cati Excur
Suma A Trei Numere Naturale Este 138. Primul Numar Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Treilea,iar Al Doilea Cu 2 Mai Mic Decat Sfertul Primului Numar. Afla Cel
Intr- Lada Sunt 159 Kg De Fructe , In Alta Lada De 2 Ori Mai Multe Kg , Iar In Atreia De 5 Ori Mai Multe Kg De Fructe Decatin Prima Lada .Ce Cantitate De Fructe
Mama Trebuia Sa Imparta Bomboane Dintr-o Punga Copiilor Sai. Daca Fiecare Copil Primeste 6 Bomboane, Mai Raman In Punga 2 Bomboane, Iar Daca Fiecare Copil Prime
Matei A Cheltuit Pentru Cumpararea Unor Caiete Cu 1 Leu Mai Putin Decat Jumatate Din Suma Pe Care O Avea El.Apoi,Matei A Cumparat O Carte Cu O Treime Din Banii
Daca A+b=25 Si C =10 calculati A Ori C +b ori C
Am Nevoie De O Scurtă Compunere In Engleză,despre Orice !
Buna ! Vreau Si Eu O Propozitie In Care : -a Mea (nominativ , Nume Predicativ) -alor Mei (dativ , Complement Indirect ) Va Rog Repedee raspunsull
Identificat Adverbele , Prepozitiile Si Conjunctiile Din Textul De Mai Jos :"-Strange Repede Ce Mai Ai , Pana Cand Nu Vine Baba, Si Hai Sa Fugim Cu Pluta Ceea L
India Este Al Doilea Stat Ca ... Si Al Saptelea Ca ... De Pe Glob.Cuprinde O Parte Continentala,una Insulara,situata In Oceanul ..., Dar Cea Mai Mare Parte Este