RO Study
👤
Aliinaa86
Aliinaa86
05-04-2017
Matematică
a fost răspuns
Află valoarea lui a,stiind că: a×5+a×4=90
Răspuns :
AlphaKenji
AlphaKenji
05-04-2017
5a + 4a = 90
9a = 90
90 : 10 = 9
a = 9
Answer Link
Liliana661
Liliana661
05-04-2017
5a +4a=90
9a=90
deci a=10sper ca ai intles
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4 Răspunde La Întrebări Şi Colorează Globul De Îngheţată Care Conţine Cuvintele-cheie Din Răspunsul Tău. • Unde Ar Dori Copilul Să Meargă? Cât Timp Ar Mânca Îng
Ghana Became Very Wealthy By Trading Their _____ With Arabs And Europeans For Other Goods. Group Of Answer Choices 1.Papyrus, Indigo, And Rice 2.Copper Tools, C
1. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, Medianele BD Şi CE, Cu DE AC Şi E E AB, Iar BDCE = {G}. Valoarea Raportului DG/BG Este Egală Cu: a)1/3
33 Arătați Că Numărul A = 1 + 6 + 6² + ... + 6¹⁰¹ Este Divizibil Cu 7×37×43 . Rezolvare :Dau Coroana Daca Îmi Răspundeți Până La Ora 1 Și 20.
Caută În Lista De Mai Jos Cuvinte Cu Sens Asemănător Şi Formează Perechi. Talle, Regret, Pământ, Zdreanţă, Gâze, Părere De Rău, Mijloc, Tărână, Haină Ruptă, Ins
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, Cu AD 1 BC, D = BC, AB= 13 Cm, AD = 12 Cm Şi AC = 15 Cm. Aria Triunghiului ABC Este Egală Cu: a) 72 Cm²;
De Ce Formula Unui Sapun De Calciu Ar Fi (R-COO)2Ca In Loc De (R-COO)3Ca Daca Sapunul E Format Din 3 Acizi Grasi?
Vă Rog, Dau Coroana
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, În Care AM Şi BN Sunt Me- diane, AM BN = {G}, Iar Punctul P Aparține BG, Astfel Încât PG = 1/3BG Dacă BN
4 Formulează Răspunsuri Potrivite Pentru Întrebările De Mai Jos. Din Textele (Gheorghe Asachi, Corbul Si Vulpea) Si Din Textul (Vasile Alecsandri,Zimbrul Si Vu