RO Study
👤
Deseneanimate6
Deseneanimate6
04-04-2017
Franceza
a fost răspuns
Traducerea de la l'ami ordinateur
Răspuns :
Karina200461
Karina200461
04-04-2017
l'ami ordinateur= prietenul meu ordonat.
Sper ca te.am ajutat!!!
Answer Link
Badiuannamaria
Badiuannamaria
04-04-2017
l'ami ordinateur=prietenul meu ordonat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
BUNICA PLEACA DE LA ORADEA LA ORA8 SI 35 DE MINUTE SI AJUNGE LA ORA 17 SI 45 DE MINUTE CAT TIMP A DURAT CALATORIA
Un Trapez Isoscel ABCD Cu AB II CD Are AB=12cm,CD=AD=BC=6cm.Fie AD(intersectat)BC={M}.Perimetrul Triunghiului ABM Este Egal Cu?
Varog Frumos Ajutatima ! Un Dreptunghi Are Lungimea De 3 Ori Mai Mare Decat Latimea.Stiind Ca Perimetrul Dreptunghiului Este De 105,2 Cm Aflati Dimensiunile Dre
1)daca A+b=4 Si C=5,calculati:(4a+c+4b).[3c-(2a+2b)]=? 2)Calculati 5+10+15+...+625 mersi! 3)Calculati Suma Tuturor Numerelor Care Impartite La 4 Dau Catul 15
1. a) Printr-un Punct A Se Pot Construi _____________ De Cercuri. b) Prin Doua Puncte Se Pot Construi _____________ De Cercuri, Centrele Lor Aflandu-se Pe ____
Care Dintre Urmatoarele Cuvinte Vin Din Latina:apa Milostiv Vinclu A Vindeca Luna Gaz Noapte Duh Meci Ureche A Bate Casa Capodopera
Rezultatul Calcului : (8 La 2 ) La 3 X 4 La 4 : 16 La 6 Este:
Alege Una Dintre Variantele De Mai Sus Si Creeaza Ti Un Ecuson Scriindu Ti Numele O Scurta Prezentare Si Realizeaza Un Desen.
Intr-o Urna Sunt 12 Bile Albe, 8bile Verzi Si 20 Bile Rosii. Se Extrage La Intamplare O Bila. Probabilitatea Ca Bila Sa Nu Fie Alba Este Egala Cu...
E De Clasa A 4 Si Ofer 100 De Puncte Si Coroana Si Multumesc Si 5 Stele!