RO Study
👤
RRVideo
RRVideo
04-04-2017
Engleza
a fost răspuns
zi o propozitie in engleza cu cuvantul jump
Răspuns :
Claudia150
Claudia150
04-04-2017
● I can jump ?
Succes !!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O compunere cu Un Gand din Ora De Romana
Ajutatima Sa Ghicesc Ghicitoarea: In Livada Gazduit Are Frunza Si Codita Mustati Dar Nu-i Pisicauta Pe-o Jumatate-i Infocat Pe Celalta-i Luminat ......ce-iii???
Sa Se Afle R Nat X Si Y Astfel Incat a)3x+2y=41 Si X+y=18 b)4x-3y=54 Si X-y=12 c)x+y=16 Si X>12
Buna! Imi Puteti Da 6 Exercitiii Cu Atributul Si 6 Exercitii Cu Complementul De Clasa A 6-a Sau Un Site Cu Exercitii? Am Maine Test Si Mi-ar Fi De Mare Ajutor!
Pe Laturile(AB) Si(BC) Ale Unui Triunghi ABC Se Considera Punctele M,respectivN, Astfel Incat MN||AC, AM=6 cm, AB=9 cm,BC=6 Cm Si AC=12 cm.Atunci MN+BN Este Ega
Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima Primele Doua Complemente Din Textul De La Ex 4:COMPLEMENTELE SUNT:acum;putin.
Identificati Complementele Din Textul De Mai Jos Si Precizati Felul Lor: Mai Intai, O Sa Mergem Sa Vedem Manastirile Din Moldova, La Care Visez De Mic, Pentru C
Fill In The Correct Word.*comptitive *co-operative *accurate *daring *careful *supple *patient *agile1 An Archer Needs To Be....................................
Suma a 3 Numere Consecutive este 987. afla numerele
A+3=2xb=cx3=18 Aflati Suma Numerelor A,b,c