RO Study
👤
2porumbei
2porumbei
02-04-2017
Arte
a fost răspuns
Explicati relatia om-natura-forme. vaa rog multt
Răspuns :
Natalialisenco
Natalialisenco
02-04-2017
Omul ajuta natura are gruja de ea, cand vede ca un om nepoliticos arunca gunoae el o ea de jos si o pune in cosul de gunoi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercitiul 5,va Rog.....................
Va Rog Sa Ma Ajutati La Pct D) De La Aceasta Problema. Multumesc Mult Si O Sa Dau Coroana!
Buna Ziua! Ma Poate Ajuta Cineva? Trebuie Sa Fac Un Site, In Site-ul Meu Trebuie Sa Pun Niste Poze, Dar Nu Stiu Cum Sa Fac Sa Am 2 Imagini Pe O Linie, Adica Sa
Identifica Intelesul Expresiilor :a Sta Pe Ganduri,a Și Face Gânduri,a Avea De Gând,a Fi In Gândul Cuiva
Stabiliti Pozitia Dreptei H Fata De C(O,10 Cm ) Daca : A)d(O,h)=12 Cm B) D(O,h)=10 Cm C) D(O,h)=0 Cm D) D(O,h)=2 Cm Va Rog Repede Dau Si Coronita+30
1. A) Figura Din Imagine Este Alcătuită prin Alăturarea A 6 Pătrate. Calculați perimetrul Figurii, Dacă Perimetrul Unui pătrat Este De 8 Cm. b) Câte Dreptunghiu
Exercitiul 5,va Rog.....................
Dau Coronita Îmi Trebuie Urgent! ! ! !
Match The Words,the In Pairs,write Sentences Using Them.1 Medical 2 Healthier 3 Greying 4 Life 5 Ageing 6 Record 7 Social A Populationb. Expectancyc. Numberd.
Curtea Unei Scoli Are Forma Unui Patrat Cu Latura De 40 M.Se Paseaza Cu Dale De Beton In Forma De Drept Unghi Cu Lungimea De 50 Cm Si Latime De 40 Cm .Cate Plac