RO Study
👤
Lollaibn
Lollaibn
28-03-2017
Matematică
a fost răspuns
E urgent !!! DAU COROANA !!!!!
Răspuns :
Ioqnqoqnq
Ioqnqoqnq
29-03-2017
a25 cm
b 26cm
am scris direct că nu am avut timp
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Alătură Substantivului Dat, În Spațiile Libere, Forma Potrivită A Fiecăruia Dintre Adjectivele: Zglobiu, Durduliu, Grijuliu, Hazliu. Copil... ... Copii Copii
Numește Figurile Geometrice Învățate. Notează Numerele Scrise Prin Poligoane Astfel Încât Scrierile Să Fie Adevărate:a) Sunt Poligoane, Dar Nu Sunt Patrulatere;
Completează: Lunile Anului Care Au 30 De Zile Sunt: =. Lunile Anului Care Au 31 De Zile Sunt: a ... . Din 4 În 4 Ani, Luna Februarie Are de Zile, Iar Anul Se Nu
Ochia 10 Analizează Pronumele Și Adjectivele Pronominale Din Textele De Mai Jos, Indicând Şi Funcția Lor Sintactică. A. „Te Ascunzi În Spatele Viselor Mele, Iub
Desenează, Pe Caiet, Figurile Alătu- Rate, Apoi Completează Cu Partea Simetrică. Propune Colegului Tău Două Desene Asemănătoare, Care Vor Avea Aceeaşi Cerință.
2. Ai Citit În Text Care Sunt Întrebările Pe Care Le Pun Adulţii Şi Copiii. Selectează Şi Transcrie În Caiet Câte O Întrebare Din Fiecarecategorie, Auzite La Oa
Găseşte Şi Încercuieşte Dările Pentru Imperiul Otoman ( 10cuvinte )
Bună!Am Nevoie De Câteva Expresii/idei Frumoase Pt O Poezie Despre Dirigintă Si Se Apropie Ziua Dumneaei De Naștere... Este O Persoana Foarte Amabila,draguta Si
Apăsați Pe Fotografie Ca Să VedețiTEROG Rapiddau Coroană!!!
Firmulează Propoziții Cu Cuvintele Nul Și Nu-l. Repede Vă Rog Dau Coroana!!!!!!!