Răspuns :
Te = pronume reflexiv, formă accentuată, persoana a II-a, numărul singular, cazul acuzativ, funcția sintactică de complement direct
Mele = adjectiv pronominal posesiv, se acordă în gen, număr și caz cu substantivul "viselor" (neutru, plural, genitiv), funcția sintactică de atribut adjectival
Mea = adjectiv pronominal posesiv, se acordă în gen, număr și caz cu substantivul "iubita" (feminin, singular, vocativ), funcția sintactică de atribut adjectival
Mă = pronume reflexiv, cazul acuzativ, funcția sintactică de complement direct
În care = pronume relativ, cazul acuzativ, funcția sinfactica de complement prepozițional
Mă = pronume reflexiv, formă clitică, cazul acuzativ, funcția sintactică de complement direct
Mi = pronume personal, cazul dativ, funcția sintactică de complement indirect
De tine = pronume personal, cazul acuzativ, funcția sintactică de complement prepozițional
Îmi = pronume personal, formă clitică, cazul dativ, funcția sintactică de complement indirect
În care = pronume relativ, cazul acuzativ, funcția sintactică de complement prepozițional
Mei = adjectiv pronominal posesiv, cazul nominativ, funcția sintactică de atribut adjectival
Nimic = pronume negativ, cazul acuzativ, funcția sintactică de complement direct
Ne = pronume reflexiv, formă clitică, cazul acuzativ, funcția sintactică de complement direct
Mea = adjectiv pronominal posesiv, cazul vocativ, funcția sintactică de atribut adjectival
Noastră = adjectiv pronominal posesiv, cazul acuzativ, funcția sintactică de atribut adjectival
Pentru toți = pronume nehotărât, cazul acuzativ, funcția sintactică de complement prepozițional
Pentru tine = pronume personal, persoana a II-a, singular