RO Study
👤
Ioooi
Ioooi
04-12-2014
Geografie
a fost răspuns
citi locuitori sunt in bacioi
Răspuns :
Sorinvremes1
Sorinvremes1
04-12-2014
in Baqciosi sunt aproxmativ 2000 locuitori
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Un Text Despre Localitatea Mea Din 7 Propozitii.
Piramida Patrulatera Regulata VABCD Cu Varful In V Si Baza ABCD Are AB=VO=10 Cm, AC Intersectat Cu BD = {O}. Calculati Distanta De La A La Planul (VBC)
Adunand Un Numar Scris Cu Doua Cifre Cu Un Numar Scris Cu O Cifra. Maria A Obtinut Ca Suma Un Numar De 3 Cifre, Cu Ultima Cifra 6. Ce Numere putea Aduna Maria
Care Este Tema Poeziei Cum Canta Marea De Dimitrie Anghel ?
La Cercul De Matematica Participa 34 De Copii. Daca Nr Fetelor Ar Fi Cu 4 Mai Mic Atunci Jumatatea Din Nr Lor Ar Fi De 3 Ori Mai Mare Decat Un Sfert Din Nr Baie
In Propozitia : Renunta La Aceasta Idee! Nu Te Mai Gandi La Ea!! care Este Complementul Indirect si Prin Ce Se Exprima??
Un Zidar Vrea Sa Isi Contruiasca O Camera Dreptunghiulara Cu Perimetrul De 24m.a) Aflati Lungimea Camerei Daca Aria Sa Este De 35 M2b) Determinati H Si L Astefe
Am Mai Multe Probleme De Rezolvat Le Voi Enumera Si Voi Raspunde La Care Stiti .1.Dupa O Reducere Cu 8 % Un Aspirator Costa 322lei .Aflati Pretul Initial Al Asp
Alcatuiti Tabelul Semnului functiei F:[0,2pi)→R,unde:f(X)=sin X* Cos X ,f(X)=1-sinx va Rog Detaliat
Buna!Cat Lucru Mecanic Se Efectueaza Cand Un Automobil De O Tona Franeaza De La 72 Km/h Pana La Oprire?