RO Study
👤
Asul6
Asul6
26-03-2017
Geografie
a fost răspuns
3 lacuri glaciare europene și 3 vulcani
Răspuns :
Lucasw
Lucasw
26-03-2017
lacul kaluka lacul paraha lacul spaniol
Answer Link
DelDeea12
DelDeea12
26-03-2017
Lacuri glaciare: Kaluka , Spaniol , Paraha.
Vulcani: Etna , Vezuviu.
SUCCES!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! De Curand M-am Apucat De A Invata C++ , Totul A Fost Frumos Pana Cand Un Program Nu Mi-a Iesit , Ma Puteti Ajuta Aici? >>Cod : #include #include
MĂ ANONeZ Si DAU INIMIOARĂ Pentru Primul Care Face O Fisa De Lectură. Ea Trebuie Să Conțină Titlul Autorul Personajele (pozitive Negative Dacă E Cazul) Povestir
Dau Coroana Si 50 De Pct(25)
Oricare Fraza De Zece Cuvinte Analizată Complet Sintactic Si Morfologic Pentru Cls. VII
1. Aflati C.m.m.d.c Si C.m.m.m.c. Pentru: A) 48,72,120; B) 507,910, 312; C) 54, 21, 140; 2. Sa Se Afle Cel Mai Mic Numar Care Prin Impartirea Pe Rand La 9,12,
Calculați PH-ul Soluției Obținute Prin Introducerea A 0,8 G Hidroxid De Sodiu Într-un Balon Cotat Cu Volumul De 2000 Cm3, Completat Apoi Cu Apă Distilată Până L
Exercitiul 1 De Jos + Rezolvare Plssss.
VA ROGGG MULT, AM NEVOIE URGENT DE AJUTOR!! Ganglionii Intranevraxiali Si Extranevraxiali Atașați Nervilor Cranieni Reprezintă Originarea Fibrelor Preganglionar
6\5x×(-x)²+1\4x La 5:(0,5x²)+(-1\2x)²×(-x);3\4x×(-9\8x)+(4x²:(-x)²-9×(-1\3x)².Vedeti Ca Aceste Doua Exercitii Sunt De La Exercitiul 29
Oricare Fraza De Zece Cuvinte Analizată Complet Sintactic Si Morfologic Pentru Cls. VII