RO Study
👤
Cristina430
Cristina430
24-03-2017
Matematică
a fost răspuns
va rogggg ajutorrr 2x+7y=81
Răspuns :
Dorugabriel15
Dorugabriel15
30-03-2017
2x+7y=81
2x=81-7
2x=74
x=74 : 2
x=37
2x+7y=81
7y=81-2
7y=79
y=79 : 7
y=0,08
( NU STIU SIGUR DACA E CORECT)
SPER CA TE-AM AJUTAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indica 5 Modalitati De Mentinere A Starii De Sanatate A Propriului Sistem Cardiovascular Si 5 Comportamente Care Afecteaza Sistemul Tau Cardiovascular.
OBSERVATI IMAGINEA.ALCATUITI ENUNTURI IN CARE ATRIBUTELE SA RASPUNDA LA INTREBARILE CARE CE FEL DE CATE AL CUI IMAGINEA ESTE:DOUA FETE CU BALOANE SI O FATA CU
Adjectivul Picate Este : a) Propriu-zis b)provenit Din Verb La Participiu c) Provenit Din Verb La Gerunziu
Suma A Trei Numere Este 91 .impartind Primul Numar La Al Doilea Se Obtine Catul 5 Si Restul 3 Iar Ultimul Numar Este Dublul Celui De-al Doilea Numar
Aflati Un Numar Necunoscut Stiind Ca Jumatate Din Suma Dintre Aceasta Si 9,15 Este Egala Cu Dublul Numarului Respectiv AJUTOR! HELP !
Am Nevoie Urgent De Rezolvari Va Rog Frumos. 1. Se Considera Functiile Liniare F:R->R Si G:R->R, Unde F(x)=x-2 Si G(x)=-x+3. Sa Se Arate Ca Graficele Celo
Motiveaza Ortografia Cuvintelor :ce-l Intreaba,de-abia,Domnica.
Alcatuiti O Propozitie Din Cuvintele: Azi, Vezi, Mananci, Frumos, Gustos, Sushi, Pitzza, Restaurant, La , Copil, Pe Canapea, Cu , Aylin. repeddeee Dau Coroanaa
Va Rog Vreau O Compunere De 7-8 Randuri Cu Titlul COPIII SI SOLUL
Am Nevoie Urgent De Ni-ste Mesaje De Paste Va Rog Frumos