RO Study
👤
RAndreea51
RAndreea51
15-03-2017
Limba română
a fost răspuns
descriere pt mama
ca o caracterizare
Răspuns :
AnonimaDesteaptă27
AnonimaDesteaptă27
15-03-2017
Mama
Mama mea este o fiinta extrem de speciala pentru mine. Îi multumesc pentru tot ce mi-a dat. Ea ma iubeste,la fel si eu. Este frumoasa,desteapta si iubitoare. O iubesc deoarece ea mi-a dat viata. Sunt norocoasa cu o asa mama.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Sosirea In Stația A1 In Autobuz Se Aflau 15 Persoane. Aici Coboară 7si Urcă 5 Persoane. In Stația Următiare A2 Coboară 10 Persoane Si Urcă 11. Câte Persoane
Latimea Unui Teren Este De 3ori Mai Mica Decat Lungimea.Afla Perimrtrul Acestui Teren Stiind Ca Lungimea Este Cu 8 Metri Mai Mare Decat Latimea
Analizati Adjectivul ,, De Foc'''din Fragmentul ,, ........ Scanteietoare Constelatiile Isi Aratau Punctele Lor De Focin Locul Obisnuit...''
Dupa Ce A Mers Doua Treimi Dintr-un Traseu Un Turist Are De Parcurs 7 Km . Lungimea Traseului Este ?
1.Pentru 8kg De Portocale, Mădălina A Plătit 42 Lei. Rares A Cumparat 11 Kg De Portocale. Cat A Platit Rares? 2. Ioana Are De Doua Ori Mai Multi Bani
Alcatuiti O Propoziti Care Sa Cuprida ,pe Langa Alte Cuvinte ,un Substantiv Propiu ;un Verb La Persoana A Trea , Numarul Singular ;un Adjectiv
Tradu Textul De Mai Sus
Scrie O Compunere Din Cate 5 Propozitii Simple Si Tot Atatea Dezvoltate.Da-i Un Titlu Potrivit
6x-30=0 cum Fac? va Rog Ajutati-ma
Diferența A Doua Numere Este 131. Dacă Împărțiți Unul Dintre Numere La Celalalt, Obțineți Câtul 5 Și Restul 3. Care Sunt Numerele?