RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-03-2017
Biologie
a fost răspuns
ce sun plantele angiosperme
Răspuns :
MyLittlePonyPinkie
MyLittlePonyPinkie
13-03-2017
Nu o sa le scriu pe toate !Ok?
Brad,Molid,Pin,Mar ,Par ,Maces,Tuia,cedru,chiparos,cartof,lalea,papura ,grau etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Trebuie Sa Stie Un Marinar
Explica Folosirea Virgulei In Enunturile De Mai Jos : -ioane , Fii Cuminte! Colega Mea, Maria, A Castigat Concursul.
Suma Dintre Patrimea Unui Numar Si Impătritul Lui E 255. Care E Nr? Va Rog Eu Am Facut d:4+d×4=255 Dar Nu Stiu Cum Sa Rezolv!
Diagonala Verticala A Rombului Este Si Inaltimea Acestuia ?
Buna Am Nevoie Urgent De Ajutor! Exercițiul Meu Spune Așa : Dacă 6 Supra X Este Egal Cu Y Supra 5 , Atunci Determinați Valoarea Propoziții : 128-3xy Mer
Alcătuiește Propoziții În Care Să Folosești : Printr-o , Printr-un
In Dreptunghiul ABCD.AC П BD=[0]iar M(< AOD)=60 Gr. Si AD=6 Cm.Calculati Ac+BD..va Rog Mult.
Pentru A Nu Uita Parola De La Adresa De Mail , Andrei A Ales.o In Felul Urmator : a) Este Formata Din Sase Cifre . b) Cifrele Sunt Puse In Ordine Descrescatoare
Va Rog Ajutati-ma Identificati Doua Epitete Si Integrati-le Apoi In Doua Enunturi Din Poezia Iarna Pe Ulita De George Cosbuc
Ce Rest Obtinem La Impartirea Sumei Sfertului, Jumatatii,dublului ,rasturnatului, Triplului Si Treimii Lui 264la 3? 2. Intr O Cutie Sunt Bile , Astfel : rosii