RO Study
👤
Lizucasipatrocle
Lizucasipatrocle
11-03-2017
Istorie
a fost răspuns
ce ocupatii aveau persii?
Răspuns :
Danny27
Danny27
11-03-2017
Probabil, ocupatiile lor de baza erau razboiul 0, agricultura, mestesugurile, vinatul si pescuitul. De altfel, ca si toate civilizatiile antice.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Calculeze Produsul:(sin1°-cos1°)(sin2°-cos2°)...(sin89°-cos 89°)(sin90°-cos90°).
Pe Deasupra (George Topirceanu) 9. Construieşte Enunțuri Cu Următoarele Locuțiuni Prepoziționale: Împreună Cu, La Un Loc Cu, Alături De, În Afară De.
5. În Programul TV, Emisiunea Despre Dinozauri Durează O Oră Şi Va Începe După Filmul De Desene Animate. Ştiind Că Desenele Animate Vor Începe La Ora 12 Şi Dure
Salut Brainly Eu Am Aflat Ca Pot Sa Vad În Spectrul Infraroșu Apropriat.Mereu Când Ma Uit La Vreo Telecomanda Mereu Când Țin Apăsat Pe Orice Buton De La Telecom
3. Fie F: R—R, F(x)=2x-4 (2p) A) Calculați P= F(0) F(1) F(2)..... F(2021). (3p) B) Reprezentaţi Grafic Funcţia Fîn Sistemul De Axe Ortogonale XOy.
1. Fie Funcția F: [-5; 5] → R, F(x) = 2x 7. Abscisa Punctului De Pe Grafic Care Are Ordonata Egală Cu -3 Este Egală Cu ....
5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Pătratul ABCD, Cu AB = 30cm, Iar Punctul M Este Mijlocul Lui CD. Dreptele AM Şi BD Se Intersectează În Punctul N, Iar P
Aflati M Apartine R Stiind Ca Parabola Asociata Functiei F:R->R Este Tangenta Axei Ox, Daca F(x)=(m-4)x^2-(m+3)x+1
Exercitiul 2 A,b,c Va Rog
21 22 23 24 P=roșu Vă Rog Urgent Îmi Trebuie Marți 14 Mai Vă Rog Urgent