RO Study
👤
Aradu26
Aradu26
09-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Care sunt cazurile pronumelui??
Răspuns :
Medeea23
Medeea23
09-03-2017
nominativ,dativ,acuzativ,gerunziu,vocativ
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Esti Crainic Sportiv Si Ai Invitat In Studio Un Tenismen Celebru Trebuie Sa-i Iei Un Interviu. Scrie 8 Intrebari Pe Care I Le-ai Adresa. In Formularea Acestora
Cate Numere Naturale De 4 Cifre Se Pot Scrie Avand: A) Pe Pozitia Sutelor 2, Iar Pe Pozitia Zecilor Si A unităților Cifra 0; b) Pe Pozitia Miilor Si A Zecilor C
DAU COROANA. Scrieţi-mi Vreo 7-8 Rânduri Cu Privire La Propoziţia "Oamenii Nu Citesc Suficient'' Nu Ştiu Ceva Gen De Ce Nu Citesc Sau De Ce Ar Trebui Sa Citeasc
3×(x-4)+5×(x-3)=4×(x-6)+2
Exercitul 19VĂ ROOOG !!!
183. Prin Procesul De Saponificare A Tristearinei Se Obțin 18kg Ape Gliceride Cu 30% Glicerina . Care Este Masa De Grasime Folosită? Am Nevoie De Rezolvarea Co
Salut ! Vă Rog Spuneți-mi Și Mie O Șcenetă Cu Un Avocat, Un Judecător Și Un Vinovat, Am Nevoie Pentru Școală. Mulțumesc Anticipat :)
40,2 Dm Cubi In Cm Cubi
3dl+?dl=1 L 40cl+?=1 L 400ml+?=1 L 95cl+?=1 L 1l=60cl+?cl 1l =1dl+?dl 1l=455ml+?=ml 1l=655ml ?ml
Un Autocamion, Care Poate Transporta Maxim 2t,trebuie Sa Transporte 160t De Porumb În Saci A Câte 40kg Fiecare.Câte Transporturi Trebuie Sa Facă Pentru A Duc