👤
a fost răspuns

traduceti in romana:Bonjour!Je m'applle Nocolas.Je suis grand et mince.J'ai des yeux bleus.Mes copains me trouvent sympathique.J'adore le rock. Je veux echanger des C.D. Ecris -moi vite! Salut! Je m'applle Anne. Jk'ai douze ans. Je suis petite et blonde. J'ai des yeux verts. J'aime le camping et les voyages. Je veux correspondre avec un garcon ou une fille de mon âge.Merci <br />pour ta reponse.( va rog repede, dau doua coroane + puncte, repede)

Răspuns :

Buna ! Ma numesc Nicolae . Sunt inalt si slab.Am ochii albastri.Colegii mei ma gasesc simpatic . Ador rock-ul. Vreau sa fac schimb de CD-uri. Scrie-mi repede!Salut! Ma numesc Ana . Am 12 ani . Sunt mica si blonda . Am ochii verzi. Ador campingul si calatoriile. Vreau sa corespondez cu un baiat sau o fata sau o fata de varsta mea. Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua.Numele meu este Nicolas.Sunt inalt si subtire.Am ochii albastri.Prietenii mei ma gasesc prietenos.Îmi place rockul.Vreau sa vand CD-uri.Scrie-mi in curand!Salut!Numele meu este Anne.Am doisprezece ani.Sunt mica si blonda.Am ochii verzi.Imi place campingul si calatoriile.Vreau sa corespunda un baiat sao o fata de varsta mea.Vă multumesc pentru raspuns