RO Study
👤
Sefa
Sefa
05-03-2017
Limba română
a fost răspuns
cum despart in silabe transalpina
Răspuns :
Daryy1iiiii
Daryy1iiiii
05-03-2017
Tran-sal-pi -na.
Sper ca te-am ajutat :*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Numeşte Modurile Şi Timpurile Verbale Pentru: A Zburat, Era, Zice, Nu Înţelege. 1. Extrage Din Text Două
Scrie Adevărat Sau Fals . 222 Mm > 16 Cm 94000 Cm < 0,2 Dam 25 M < 25 M 35 Kg> 1111 Dag
Un Motociclist Parcurge Distanta Dintre Doua Orase In Delta T=6h.Sa Se Afle Aceasta Distanta,daca Se Stie Ca Motociclistul S A Deplasat Delta T1= 3h Cu Viteza V
18. Determinaţi AUB În Fiecare Dintre Următoarele Cazuri: a) A=Q, B=R; c) A = (-∞, 2), B = (-1, 3]; b) A = (0, +∞), B = N; d)4= {x € R|-1≤x≤4},B= {xe R||x+2|<
Prin 6 Robinete SI Doua Pompe Curg 456 De Litri.Cata Apa Curge In Acelasi Timp Prin 3 Robinete SI O Pompa Stiind CA Toate Robinetele , Respectiv , Toate Pompel
Paul,tatăl Și Bunicul Lui Au Împreună 104 Ani. Aflați Vârsta Fiecăruia, Știind Că Paul Are Un Sfert Din Vârsta Tatălui, Iar Tatăl Lui Paul Are Jumătate Din Vârs
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați,nu Mă Pricep La Fracții; A)[tex] \frac{7}{2} - \frac{3}{2} [/tex][tex] \frac{8}{5} - \frac{2}{3} [/tex][tex] \frac{25}{4} + \frac{
Ex 2 Va Rog. Cel Cu Expresia Dau 40 Pct.
Afla Trei Numere Naturale Stiind Ca Suma Primelor Doua Este 60, Suma Dintre Al Doilea Si Al Treilea Este 80, Iar Suma Dintre Primul Si Al Treilea Este 70, Va Ro
7 A) Determinați Numerele Întregi X Pentru Care X + 31 = 7. B) Determinați Numerele Întregi Y Pentru Care | 3y-2 ≤4. La Cerintele Următoa Logoti Litora Care Ind