RO Study
👤
Anonim
Anonim
01-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Daca p% din 69 este 29.67,atunci p=...
Răspuns :
Teodoraalbei
Teodoraalbei
01-03-2017
p/100·69=29,67
69p/100=29,67
69p=2967
p=43
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11. Fie Triunghiul ABC Şi G Centrul De Greutate. A) Dacă AD=9 Cm, Determinați AG Şi GD. B) Dacă GD=5 Cm, Determinați AD Şi AG. C) Dacă AG-8 Cm, Determinați GD Ş
1. Din F 17. Un Sportiv A Alergat 30 Km În 3 Zile. În Prima Zi A Alerga. S Traseu Şi A Făcut Un Popas La O Rudă. A Doua Zi A Alergat Mai Rămǎsese Din Traseu Şi
Am Și Eu Nevoie De Răspuns Mulțumesc
Cine Mă Poate Ajuta. Dau Coroana
Rezumatul La Cartea Puiul După Alaexandru Bratescu-Voinești
Mă Poate Ajuta Cineva Cumva Cu Un Power Point? VĂ ROG ! Tema: Tricoturi.Definitie.Clasificarea tricoturilor. ☐ Adaugă Un Comentariu La Curs Realizati O Pre
5. Aflați Măsura Unui Unghi, Dacă Măsura Complementului Său Este: A) De 2 Ori Mai Mare; C) Cu 20° Mai Mare; B) De 8 Ori Mai Mică; D) Cu 40° Mai Mică. Suplementu
*Copii Cei Mari Au Înțeles Ce Gest Frumos A Făcut Mezinul F *Mama La Strips În Brațe Pe Mezin. AF Tema ACASA 3) Completează, Alegând Din Text Cuvintele Potrivit
Bună Seara, Oare Ma Puteți Ajuta Sa Aflu Numele Melodiei Banii Banii Care Nu Este O Manea, Melodia Aceasta Apare În Clipul Trupei Ozn De La Romanii Au Talent L
Va Rog Urgent 10. Scrieți Ca Fracție Zecimală Următoarele Fracții Ordinare: Exercițiile A B C