RO Study
👤
Sarahghermanito
Sarahghermanito
27-02-2017
Limba română
a fost răspuns
3x la patrat =75 pleaseee
Răspuns :
Savana1304
Savana1304
27-02-2017
3xla2 =75 <=> x=75/3 <=> x=+- radical din 25 <=> x = 5 , -5 ...)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Dau 30 De Puncte Daca Mi-o Rezolvati..!! Enuntul Suna Asa: Realizati Un Text Cu Subiect Si Titlu La Alegere(cel Putin 3 Sferturi De Pagina Caiet Studentesc)
Am Nevoie de O Compunere La Limba Romana Eu Nu Prea Am Imaginatie O Compunere Descriptiva Despre Un Tablou De VaraVa Rog Mult Sa Ma Ajutati Urgent
Cum Se Analizeaza Adjectivul?
AJUTATIMA DAU COROANA SI 5 STELUTE! FRagmentul Din AMINTIRI DIN COPILARIE DE ION CREANGA ESTE O NARATIUNE. ARGUMENATIVA RASPUNSUL. FRAGMENTUL ESTE LA CIRESE. AJ
Calculaţi: (2/3)^9:2^100+6^100/3^100+9^100. Dau Coronita! Repede Va Rog!!!
Ajutatima Urgent Intran
Frmuleaza Propozitii In Care Substantivele Banca , Viscolul , Orasul Si Pronumele Eu , Tu , Ea , El Sa Aiba Rol De Subiect
Completeaza Spatiile Libere Cu Informatii Corespunzatoare:Prin Construirea Unor Statii De Epurare A Apelor ....... Ale Localitatii Se Produce Combaterea Poluari
Doi Frati,Alin Si Radu,au Colectionat Impreuna 135 De Dischete Cu Jocuri. Cate Dischete A Colectionat Fiecare,daca O Treime Din Numarul Dischetelor Lui Radu
Pentru O Rochie S-au Folosit Doua Bucati De Dantela De Acelasi pret ,in Total 9 M.Prima Bucata A Costat 48 De Lei ,iar A Doua ,60 Lei. Cati M A Avut Fiecare Buc