RO Study
👤
Lacedy2009
Lacedy2009
25-02-2017
Matematică
a fost răspuns
Priblema 4 va roggggg
Răspuns :
Predaen
Predaen
25-02-2017
3x100+3x100:2+2x100:4=
300+300:2+200:4=
300+150+50=500 m a parcurs pe sanie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Arate Că Dacă Numerele: a, B, C Sunt În Progresie Aritmetică, atunci A^2 - Bc, B^2- Ac, C^2 - Ab Respec- tiv A^2+ Ab + B^2, A^2+ Ac + C^2, B^2+ Bc+c^2 sun
Realizează Acordul Dintre Adjectivele Din Paranteză Și Substantivele Pe Care Le Determină. Vă Rog Acum!!!!
Scrie Cel Mai Mic Și Cel Mai Mare Număr Format Din Șase Cifre Diferite A Căror Suma Să Fie 20
• Utilizează Sursele Pentru A Argumenta, Într-un Textcoerent, Afirmația: Conferințele Interaliatae Au Pus Bazele Lumii Postbelice.
Se Considera Punctele A, B, C Pe Cercul De Centru O, Astfel Încât C Si D Sunt Situate De Aceeasi Parte A Dreptei AB, Ca Și Punctul O....va Rog Am Nevoie De Ea
Creati Propozitii Cu Substantivul DIRECTOR In Toate Cazurile! Va Rog E Urgentttttt!!!!!!
De Comentt Enuntul Tata Ia Calul Meu Si Dute Din Poezia Dan Capitan De Plai Comentariu Sa Fie De Jumate De Pagina
Ce Gen Are Cuvintul ' Poeziilor?
Redactează Un Text De 60 - 100 De Cuvinte, Care Să Susțină Unul Dintre Punctele De Vederede Mai Sus, Valorificând Textul Importanta Teatrului In Viata Copiilor.
Analizează Verbele Precizând Timpul Persoana Și Numărul Te Gândești Că Eu Sunt Atat De Prost Le Dau Oamenilor Focul Dacă Le Vor Avea Și Merge Tot Cu Armele Moho