RO Study
👤
MissAlexa12
MissAlexa12
22-02-2017
Geografie
a fost răspuns
descrie fluviul parana
Răspuns :
Аноним
Аноним
23-02-2017
Fluviul Parana se află în America de Sud. Are aproximativ 4.000 de kilometri, trece ţări anume: Brazilia, Paraguay, Argentina, izvoreşte din Brazilia păn' la Rio de la Plata.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Poate Cineva Traduce Lectia Par Monts Et Par Vaux( Ed Cavallioti; Lb 2; Unitatea 4)? In Jum De Ora Daca Se Poate?? :3 Dau Cel Mai Bun Raspuns:D
Imi Explicati Cuvintentele Cu Sens Asemanator ? Orbitelor , Sferdelit , Examina ,indulgenta , Alamuri , Felurite , Ovoidali ,
Aflati Aria Laterala A Unei Prisme Patrulatere Regulate Cu Diagonala Bazei De 8 Cm Si Inaltimea De 4 Radical Din 2
Intr-o Livada S-au Plantat 172 Pomi Fructiferi.meri Peri Si Pruni. Daca S-ar Mai Planta 3 Pruni Atunci Numarul Merilor Ar Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Numarul
La Ce Intrebare Raspunde Substantivul "despre Evenimentul" Din Propozitia:Copilul A Citit Romanul Despre Evenimentul Anului 2013.Eu Am Spus Ca Raspunde La Intre
Sall ! Alcatuiti Enunturi In Care Pronnumele Demonstrativ : Aceluia,aceleia,acelora,aceleia,acelora,acelasi,aceeasi,aceiasi,aceleasi,aceluiasi,aceleiasi, acelo
VĂ ROOOOG SĂ MĂ AJUTAȚI SĂ FAC O PROPOZIȚIE CU CUVÂNTUL ,,HISTORY''(SUNT IN PANĂ DE IDEI !!)
Ce Este Forma Pronominala?
Care Este Restul Impartirii Lui 10 La Puterea 1011 La 81
Clasa A III-ao Cantina Cumpara Mere In Doua Tipuri De Lazi: De 9kg Si De 6 Kg. Numarul Lazilor De 9 Kg Este Cu 5 Mai Mare Decat Nr Lazilor De 6 Kg.Ce Cantitate