RO Study
👤
Ginghina
Ginghina
20-02-2014
Limba română
a fost răspuns
Ce este forma pronominala?
Răspuns :
SteeL
SteeL
20-02-2014
Forma accentuata(eu, tu, el, ea, etc) si forma neaccentuata(mi,-i, ne, -n, etc).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie 613 Ca O Suma De 3 Termeni, Astfel Incat Fiecare Termen Sa Fie Cu 1 Mai Mare Decat Dublul Numarului Precedent
Adunand Un Numar Scris Cu Doua Cifre Cu Un Numar Scris Cu O Cifra. Maria A Obtinut Ca Suma Un Numar De 3 Cifre, Cu Ultima Cifra 6. Ce Numere putea Aduna Maria
Imi Dati Si Mie Cateva Ex. Cu Proporti Pt. Clasa A 6-a ? In Tot Google-ul Nu Gasesti Ceva Bun !
Scrie Un Text Despre Localitatea Ta, Alcatuit Din Sapte Propozitii Folosind Semnele De Punctuatie
Doresc Un Dialog Din 7-8 Replici Despre 8 Martie
Puteti Sa Traduceti Asta In Romana? On Pourra Aussi Enter A La Samaritaine. A La Samaritaine, On Vend Enormement De Choses Dans La Rue, C'est Commode Et Pas Che
Traduceti.mi Si Mie Urm Propozitii, Sa Fie Cat Mai Corect Traduse : What Has Nike Done? What Hasn't He Done?Multumesc!!
Suma A Doua Numere Naturale Este 123 . Daca La Primul Numar Se Adauga 83 , Iar La Al Doilea Numar 49 , Atunci Primul Numar Va Fi De 2 Ori Mai Mare Decat Al Doil
Andrei Si Vlad Sunt Frati. Suma Varstelor Celor 2 Frati Este 21 De Ani. In Urma Cu Trei Ani, Varsta Lui Andrei Era Jumate Din Varsta Lui Vlad.a)Ce Varsta Are Vl
Am Nevoie De Cazul Si Functia Sintactica La Pronumele Sau Adjectivele Pronominale Demonstrative Di Propozitiile: A)Aceste Intrebari I-au Nedumerit Pe Ascultator