RO Study
👤
Vlad294
Vlad294
20-02-2017
Engleza
a fost răspuns
I'd love the way of
Răspuns :
Georgiana291
Georgiana291
20-02-2017
a flour
a milk
a cucumber
a tomato
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Despre Tara Mea Foloseste Cuvintele Limba Romana,europa,dealurile Muntii,campiile,orasele, Tinerii Si Batranii .
Pentru 3 Caiete Si 5 Creioane S A Platit Suma De 28 Lei. Stiind Ca Un Caiet Costa De Trei Ori Mai Mult Decat Un Creion Afla Cati Lei Costa Fiecare?
VA ROG AJUTAȚI-MĂ DAU COROANA ȘI 54 DE PUNCTE. 1.) BUNICA A ADUS UN COS CU NUCI LA CEI TREI NEPOȚI ȘI A PLECAT.PRIMUL NEPOT A LUAT O TREIME DIN NUMĂRUL NUCILOR
Rescrie Textele De Mai Jos,corectand Greselile Pe Care Le Contin. Titlurile Erau Scrise Cu Majuscule Mai Mari. Ca Consilier De Imagine A Avut Mult Succes. Masin
Care Este Ideea Nuvelei "dincolo De Nisipuri"de Fanus Neagu?..
Doua Stilouri Costa Cat Patru Pixuri ,iar Șapte Pixuri Costa 14 Lei .ce Rest A Primit Mihai De La O Bancnota De 50 De Lei ,daca A Cumparat Un Stilou Si Un Pix
10 Propoziti In Care "pe Mine " "pe El" "pe Noi" Sa Fie In Cazul Acuzativ! Va Rog Mult!
Urgent!!!Dau Coroana !!! Am Descris O Compunere Narativă Cu Tema Întâlnire Cu O Persoană Din Domeniul Muzical(un Cantaret La Pian)Va Rog !!Urgent!!!O Idee ....
Scrieți Următoarele Mulțimi, Enumerând Elementele Fiecăruia G={x € N| 5 La Puterea X=1 Sau La Putereax= 125}
Scrie Cuvintele Indrudire Cu Termenul Munca