RO Study
👤
Roxroxana49
Roxroxana49
12-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Explicați ortografia cuv săniile
Răspuns :
Opereta
Opereta
12-02-2017
•săniile - cuvant de bază
primul i - radacina cuvantului
al doilea i - desinenţa de plural
le - articol hotorat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alegeti ,din Grupa Cuvintelor Formate Cu Sufixe , Pe Cele Care Exprima Ideea De Micsorare A Dimensiunii Obiectelor.Care Este Efectul Folosirii Lor In Text?
Alcatuiti Cinci Fraze In Care Sa Folositi O Propozitie Subordonata Preducativa,subiectiva,atributiva,completiva Directa,completiva Indirecta Si Circumstantiala
Construiti Patru Enunturi In Care Cuvintele Un Si O Sa Fiearticole Nehotărâte Si Numerale Cardinale. Dau Funda..am Nevoie Rapidddddd
Bunaaa ! Am Nevoie Urgent !!!!!!!!!!! Noteaza 5 Ganduri Pe Care Le-ai Avut In Timpul Lecturii: Un Lup Odată Au Intrat, De Frică, Nu De V
Ce Sunt Adjectivele Provenite Din Participii!! Repede!!
Construiți Cite 2 Enunțuri În Care Verbe La Modul Supin Sa Îndeplinească Pe Rind Funcția De Atribut complement
Care Dintre Numerele Date Fac Adevarate Relatiile?Rezolva Prin Incercari! A) 1;2;4;6;9;36. 4<36:a<36 B) 2;3;4;5;6;7;8;9. 40>bx5>10
Analizati Sintactic Si Morfologic Numeralele Din Urmatoarele Propozitii: 1. Am Participat *la Trei* Concursuri. 2.*Al Treilea* A Fost Mai Greu Decat *primul*. 3
Diferenta A Doua Numere Naturale Este 28.Daca Din Suma Lor Scadem Diferenta Obtinem 42.Care Sunt Numerele?
Bifeaza Variantele Corecte Un Paralipiped Poate Avea Toate Fetele Egale Sub Forma De Patrat. Toate Fetele Egale Sub Forma De Triunghi. 4 Fete Egale Sub For