👤
Saby7
a fost răspuns

o compunere cu titlul

dau coroana urgent

Primul fulg pe guleras

Răspuns :

Primul fulg pe guleras

Într-o zi, de dimineata cand aveam doar doi ani mama mi-a citit o poveste despre zapada si fulgi de zapada. De atunci am prins dorinta s-a vad aceasta zapada alba care nu am vazut-o niciodata stand foarte mult in casa.Era Ajunul Craciunului afara era foarte frig dar nici o urma de aceasta fiinta ciudata.
          Am pregatit ultimele pregatiri pentru Craciun cu mama.Fara nici o speranta de a vedea zapada m-am culcat.Dar nu am stat foarte mult si m-a trezit mama mea anuntandu-ma vestea cea mare ca a nins afara.Mama m-a imbracat foarte gros ca semanam cu un balon mare ,unflat.Primul fulg pe care l-am vazut si s-a asezat pe mine mai bine zis pe guleras a fost cel care nu o sal uit niciodata.
     De atunci toata zilele cu zapada ma bucuram foarte tare pana in zilele acestea.

Am eșit afară și am văzut că ninge cu niste fulgi micuți de nea.Deodata mi-am chemat și surioara mea să vadă cit de frumos e afara.Noi am procedat sa facem un om de zăpadă.Facind omul de zăpadă mi-a căzut în fulg pe guleraș.Noi ne-am bucurat foarte mult de priveliștea de afara.Ador IARNA!!!!!!!!!
Sper că team ajutat.Mai adaugă și tu ceva......