RO Study
👤
DjManiak2003
DjManiak2003
01-02-2017
Informatică
a fost răspuns
diferența între 3G și 4G
PLEASE
Răspuns :
Pandawan
Pandawan
01-02-2017
4G este mai rapid decat3G
Answer Link
Аноним
Аноним
01-02-2017
viteza mai mare la internet mobil
4 g
viteza teoretica
pana la 100 Mbs
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Să Știu Dacă Un Râu Se Măsoară În Km (kilometri) Sau In M (metri) Pentru Că Nu Găsesc Nicăieri Cu Ce Se Măsoară
Cadranele Completați Cadranele De Mai Jos Lucrând În Grupe De Câte Patru Elevi Al Minunate Textului Minunata Călătorie A Lui Nils Holgersson După Selma Lagerlof
Fata Care Citea În Metrou, De Christine Féret-Fleury Rezumat. Repede Va Rog,dau Coroana.
Nancy Din Cartea Pollyanna ( Trăsături Fizice, Morale )
Identifică, În Textul Dat, Două Argumente Prin Care Autoarea Îşi Susţine Părerea Şi Care Ar Secvenței B Din Schema De La Exercițiul 3.DAU 50 PCT VA ROG AJUTORRR
Use The Prepositions Below Fill In Thw Gaps.for, Of, With, On, To, From, At, In1.Steven And Jo Aren't Satisfied...........their New House.2. My Father Neved Goe
Pe O Stradă S-au Plantat De O Parte Şi De Alta Câte 20 De Copaci, Din 3 În 3 Metri. Ce Lungime Are Strada?
6. Se Dau Punctele: A(-2;1), B(2;4). Să Se Precizeze Poziţiile Dreptelor: a) AB Şi D₁: 6x-8y=1; B) OA Şi D: 2x+4y-3=0 (unde O(0;0)); c) AB Şi D:6y+8x=2; D) AO Ş
1. În Triunghiul ABC Cu KA = 90° Notăm Cu M Mijlocul Laturii BC. Ştiind Că: A) BC= 10 Cm, Aflați AM; C) AM= 12 Cm, Aflați BC; B) BC= 26 Cm, Aflați AM; D) AM= 15
Prezintă, În Minimum 30 De Cuvinte, Un Element De Conţinut Comun Celor Două Texte Date. prin Referire La Câte O Secvență Relevantă Din Fiecare Text. Textele Pe